Aquesta pàgina requereix tenir activat el javascript per a funcionar correctament

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis mitjançant l'anàlisi dels seus hàbits de navegació, així com cookies de complement de xarxes socials. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Pot canviar la configuració o obtenir més informació aquí.

Tancar

Secció de Dret del Consum

D’acord amb l’article 87 dels Estatuts col·legials i altres normes concordants, la Junta de Govern del Col·legi de l'Advocacia de Barcelona (ICAB), amb l’objectiu de promoure i donar resposta integral a tots els professionals que es dediquen a les diferents àrees que conformen aquesta matèria, ha acordat la constitució de la Secció Dret del Consum de l’ICAB.

La nova Secció, que tindrà la naturalesa jurídica de Secció de la Comissió de Cultura, respon a la necessitat d’actuar de forma transversal davant les noves relacions de consum de les que és necessari actualitzar coneixements, unificar criteris d’actuació i la importància d’una formació transversal del col·lectiu professional i de la conveniència d’interactuar amb altres col·lectius professionals que tracten la qüestió des de la seva visió acadèmica i professional.

La Secció de Dret del Consum treballarà perquè els professionals de l’advocacia es trobin específicament recolzats davant d’aquesta matèria, delimitar criteris que unifiquin l’actuació dels advocats/des i puguin facilitar el treball de les persones que desenvolupen la seva activitat en qualsevol de les àrees del Dret de Consum que resultin afectades i oferir pautes que permetin a les persones col·legiades de l’ICAB liderar aquest sector d’activitat.

Així mateix, la Comissió vol facilitar a tots els advocats/des que no es trobin especialitzats en Dret del Consum eines de coneixement adequades per afrontar els nous reptes que suposa l’aparició en noves relacions en consum i estarà oberta a les necessitats canviants de la societat i, en conseqüència, col·laborarà amb les Administracions i organitzacions especialitzades.

Per donar-vos d'alta o de baixa, heu d'anar a la vostra ÀREA PERSONAL>PARTICIPACIÓ COL·LEGIAL i clicar les caselles corresponents a la Secció de Dret del Consum. 

Un cop constituït el cens de la Secció, es convocaran les primeres eleccions per proveir el seu òrgan de direcció.

Més informació a normativa@icab.cat o bé al telèfon 93 496 18 80, extensió 5101 o 5103.

Barcelona, novembre de 2017

Junta de la secció

Contactes

    • Departaments i Comissions de l'ICAB  
    Comissió Normativa
    c/ Mallorca, 283
    08037 Barcelona, Barcelona - España

    T. 93 601 12 12 - EXT. 5302