Aquesta pàgina requereix tenir activat el javascript per a funcionar correctament

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis mitjançant l'anàlisi dels seus hàbits de navegació, així com cookies de complement de xarxes socials. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Pot canviar la configuració o obtenir més informació aquí.

Tancar

Secció de Dret Penal

La Secció de Dret Penal té l'objectiu primordial de ser una eina útil per a l'advocat que treballa en l'àmbit de la justícia penal, penitenciària o de menors. La Secció aborda aquesta tasca proporcionant formació continuada que permeti la constant actualització de coneixements penals o d'altres branques del dret estretament relacionades, sense oblidar les altres ciències penals-criminologia, sociologia de la desviació i del control penal, etc.- contribuint així a conformar una visió més completa i crítica sobre la qüestió criminal, els sistemes/aparells de control i el poder de definició.

Els membres de la Secció ens proposem treballar amb entusiasme per oferir als membres interessants cursos i jornades sobre temes fonamentals del dret penal, combinant-ho amb els ja imprescindibles "Cafès Criminals" on es produeix un enriquidor intercanvi d'experiències i coneixements entre advocats, magistrats, i altres professionals.

La Junta de la Secció representa els interessos del col•lectiu d'advocats penalistes allà on sigui requerida la seva participació, oferint la seva opinió en tot succés o debat que estigui relacionat amb el penal .

Us animem a col•laborar amb nosaltres i a plantejar-nos qualsevol suggerència que tingueu per millorar el funcionament de la Secció.

Per últim, us animem també a fer servir els recursos web que trobareu a l'apartat de "Links" que anirem actualitzant a fi de facilitar al màxim la feina de l'advocat penalista.

Junta de la secció

Contactes