Aquesta pàgina requereix tenir activat el javascript per a funcionar correctament

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis mitjançant l'anàlisi dels seus hàbits de navegació, així com cookies de complement de xarxes socials. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Pot canviar la configuració o obtenir més informació aquí.

Tancar

Secció de Dret Ambiental

La Secció de Dret ambiental de la Comissió de Cultura, creada l'any 1993, aplega més de 400 companys. Té per objecte el seguiment de la producció normativa, planificadora i jurisprudencial en matèria ambiental.

Tanmateix, i atès el seu caràcter pluridisciplinar, pretén posar èmfasi en un dels problemes pràctics que té el Dret ambiental, amb greus conseqüències sobre la seva virtualitat aplicativa: l'intrusisme de professionals d'altres sectors (enginyeria, química, biologia, etc).

Una altra fita, aquesta relacionada amb el caràcter preventiu d'aquesta branca de l'ordinament jurídic, és donar a conèixer a la societat el paper de l'advocat com assessor, que supera la típica i tòpica funció de defensa assignada a la professió, és a dir, la intervenció del lletrat una vegada ja s'ha produït el dany ambiental.

Finalment, la Secció de Dret ambiental es reuneix cada tercer dimarts de mes, a les vuit del vespre, a la seu col·legial. 

Junta de la secció

Contactes