Aquesta pàgina requereix tenir activat el javascript per a funcionar correctament

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis mitjançant l'anàlisi dels seus hàbits de navegació, així com cookies de complement de xarxes socials. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Pot canviar la configuració o obtenir més informació aquí.

Tancar

Secció de Dret Concursal

La Secció de Dret Concursal de la Comissió de Cultura té l'objectiu primordial de ser una eina útil per a l'advocat. En aquest sentit, tots els membres treballen per actualitzar coneixements i, alhora, estar al dia en relació amb la normativa que afecta la branca del Dret a la que es dediquen.

Des de la Secció també volen intervenir, a través de la Junta de Govern del Col·legi, en aquells assumptes i disposicions que afecten l'especialitat. D'altra banda, també fomenten l'organització i participació en cursos, conferències i seminaris.

Els membres de la Secció es proposen treballar amb entusiasme perquè, a través dels actes i reunions que realitzen periòdicament, es produeixi un enriquidor intercanvi d'experiències i coneixements. 

Junta de la secció

Contactes

Enllaços

    • Institucions Estatals 
    Ministeri de Justícia

    Informació pràctica i serveis oferts en relació a aquest Ministeri.