Aquesta pàgina requereix tenir activat el javascript per a funcionar correctament

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis mitjançant l'anàlisi dels seus hàbits de navegació, així com cookies de complement de xarxes socials. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Pot canviar la configuració o obtenir més informació aquí.

Tancar

Secció de Dret de Família

Va ser creada fa més de 25 anys i des d'octubre de 1974 ha estat actuant ininterrompudament.

Te com a finalitat l'estudi del Dret de Família i l'agrupament de tots els companys que es dediquen a aquesta especialitat.

Ha procurat sempre interessar-se pels temes més presents del Dret de Família i menys habituals i així, en un primer moment, es va interessar pel dret canònic i l'activitat innovadora dels Tribunals americans, després sobre el projecte de llei de divorci facilitant l'arribada de juristes estrangers de països amb divorci i finalment divulgant la reforma de 1981.

Actualment, a més de què, com no podria ser menys, s'ocupa de la nova LEC, treballa sobre temes tan necessaris com el conflicte de lleis interregional, l'aplicació al dret de família de la teoria de l'aixecament del vel i les perspectives de futur dels capítols matrimonials i els "prenuptial agreements".

Junta de la secció

Contactes