Aquesta pàgina requereix tenir activat el javascript per a funcionar correctament

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis mitjançant l'anàlisi dels seus hàbits de navegació, així com cookies de complement de xarxes socials. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Pot canviar la configuració o obtenir més informació aquí.

Tancar
Notícies › Notes de Premsa

NOTA DE PREMSA: L'ICAB analitza la pràctica de la prova amb motiu del IV Congrés de Prova Judicial: ‘La prova en acció. Estratègies processals’

28/11/2019
El secretari de l’ICAB, Jesús Sánchez, juntament amb Joan Picó, president de l’Associació de Probàtica i Dret Probatori, i Vicente Pérez Daudí, director de la Càtedra UB Manuel Serra, i el diputat de la Junta de Govern de l’ICAB Frederic Munné han presidit a taula inaugural del Congrés
NOTA DE PREMSA: L'ICAB analitza la pràctica de la prova amb motiu del IV Congrés de Prova Judicial: ‘La prova en acció. Estratègies processals’

Prop de 300 persones participen avui, 28 de novembre i demà divendres, 29 de novembre, en el IV Congrés de Prova Judicial: ‘La prova en acció. Estratègies processals’ que han organitzat conjuntament el Col·legi de l'Advocacia de Barcelona (ICAB) i l’Associació de Probàtica i Dret Probatori (APDP).  Amb aquest Congrés es ret homenatge al professor Lluís Muñoz Sabaté.  


El secretari de l’ICAB, Jesús Sánchez, juntament amb Joan Picó, president de l’Associació de Probàtica i Dret Probatori, i Vicente Pérez Daudí, director de la Càtedra UB Manuel Serra,  i el diputat de la Junta de Govern de l’ICAB Frederic Munné han presidit a taula inaugural del  Congrés.  


El IV Congrés de Prova judicial té per objecte analitzar la pràctica de la prova des de la seva perspectiva dinàmica, és a dir, la seva pròpia actuació en el procés. Com qualsevol institució que té per objecte resoldre conflictes, les estratègies probatòries de les parts són vitals per aconseguir la victòria en un procés.


Per assolir aquest coneixement dinàmic, durant les Jornades participaran advocats experts litigants, magistrats i especialistes en psicologia judicial; i s'exposaran els resultats de dos assajos clínics que des de l'Associació de Probàtica i Dret Probatori (de la qual l'homenatjat, Lluís Muñoz Sabaté, és el seu president d'Honor) s'han realitzat sobre les proves personals (testifical i pericial).


Podeu consultar el programa detallat del IV Congrés de Prova Judicial a través del següent enllaç.