Aquesta pàgina requereix tenir activat el javascript per a funcionar correctament

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis mitjançant l'anàlisi dels seus hàbits de navegació, així com cookies de complement de xarxes socials. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Pot canviar la configuració o obtenir més informació aquí.

Tancar
Notícies › Notes de Premsa

NOTA DE PREMSA: L’ICAB analitza el present i futur de l'impost sobre el Patrimoni en el marc de la II Jornada de Dret Tributari

06/11/2019
Prop de 100 persones estan participant en la II Jornada de Dret Tributari que organitza la Secció de Dret Fiscal i Financer del Col·legi de l’Advocacia de Barcelona (ICAB).
NOTA DE PREMSA: L’ICAB analitza el present i futur de l'impost sobre el Patrimoni en el marc de la II Jornada de Dret Tributari

Barcelona, 6 de novembre de 2019. La diputada de la Junta de Govern de l’ICAB Susana Ferrer Delgadillo, juntament amb Albert Folguera, advocat i president de la Secció de Dret Fiscal i Financer de l'ICAB, han inaugurat la II Jornada  de Dret Tributari, que té com a objectiu analitzar el present i el futur de l’impost sobre el Patrimoni. 
En el marc d’aquest acte i al llarg de tota la jornada d’avui també s’abordaran altres temes com són: els ‘criteris actuals de la inspecció respecte a la retribució dels advocats de les seves societats professionals, els ‘criteris actuals de l’administració catalana en els impostos cedits a la Generalitat de Catalunya’, el ‘nou impost de la Generalitat sobre els actius no productius de les persones jurídiques, liquidació dels exercicis 2017, 2018 i 2019 dins el dia 30 de novembre de 2019’, i per últim, ‘l’unit link i les polèmiques fiscals sobre patrimoni i donacions’.  
La Jornada compta amb la participació com a ponents de la subdirectora General de Règim Jurídic de Direcció General de Tributs i Joc de la Generalitat de Catalunya, Sílvia Pedro Pérez; el cap de l’equip regional d’inspecció de l’AEAT, José Manuel Lizanda Cuevas;  del professor de la Universitat de Barcelona i director de l’institut d’Economia de Barcelona, José María Durán Cabré; del president i vicepresident de la Secció de Dret Fiscal i Financer de l’ICAB, Albert Folguera i José Blasi, respectivament, i de l’advocat Joan Mir Melendo.