Aquesta pàgina requereix tenir activat el javascript per a funcionar correctament

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis mitjançant l'anàlisi dels seus hàbits de navegació, així com cookies de complement de xarxes socials. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Pot canviar la configuració o obtenir més informació aquí.

Tancar
Notícies › Notes de Premsa

CONVOCATÒRIA: Debat a l'ICAB amb representants dels partits polítics amb representació al Congrés per analitzar els seus programes de Justícia

17/04/2019
El debat serà moderat per la degana, Mª Eugènia Gay, i tindrà lloc el dimarts, 23 d'abril, a les 9.45h, a la seu col·legial (Mallorca 283)
CONVOCATÒRIA: Debat a l'ICAB amb representants dels partits polítics amb representació al Congrés per analitzar els seus programes de Justícia

Barcelona, 17 d’abril de 2019. Amb ocasió de les properes eleccions Generals previstes per al diumenge 28 d’abril, el Col·legi de l’Advocacia de Barcelona (ICAB) realitzarà el dimarts, 23 d’abril, a les 9.45h, un debat amb representants dels partits polítics amb representació parlamentaria al Congrés dels Diputats per tal d’analitzar els seus programes de justícia.

El debat serà moderat per la degana del Col·legi de l’Advocacia de Barcelona, Mª Eugènia Gay, i comptarà amb la participació de:

 • Carmen de Rivera, en representació del grup parlamentari Ciutadans
 • Josep Pagès, en representació del grup parlamentari Junts per Catalunya
 • Carolina Telechea, en representació del grup Parlamentari Esquerra Republicana de Catalunya (ERC)
 • Mercè Perea, en representació del grup Parlamentari Socialista
 • Jaume Moya, en representació al grup Parlamentari en Comú Podem
 • Isaac Martín, en representació del grup Parlamentari del Partit Popular

Aquest acte forma part de la campanya institucional de l’ICAB a Twitter amb l’objectiu de plantejar als partits polítics i al futur ministre de Justícia 15 propostes per a una #JusticiaDigna

Amb aquesta campanya es vol posar en relleu el paper de l’Advocacia, que en els últims anys ha treballat per reivindicar una Administració de Justícia dotada d’òrgans judicials suficients, finançada, moderna, digitalitzada i paritària, per garantir el Dret de Defensa a tota la ciutadania.

Podeu seguir la campanya a Twitter amb les etiquetes #JusticiaDigna #EleccionesGenerales2019, o bé a través del compte de la degana, Mª Eugènia Gay, en aquesta xarxa social.

CONVOCATÒRIA DE PREMSA

Acte:

Debat a l’ICAB amb representants dels partits polítics amb representació al Congrés per analitzar els seus programes de Justícia

Dia:

Dimarts, 23 d’abril, a les 9.45h

Lloc:

Col·legi de l’Advocacia de Barcelona.
(Mallorca 283). Sala de Recepcions

Contactes

  • Departaments i Comissions de l'ICAB  
  Comunicació (Premsa, Web i Món Jurídic)
  Mallorca, 283
  08037 Barcelona , Barcelona - España

  T. 93 601 12 12 - EXT. 5310 F. 93 487 19 38 E. premsa@icab.cat