Aquesta pàgina requereix tenir activat el javascript per a funcionar correctament

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis mitjançant l'anàlisi dels seus hàbits de navegació, així com cookies de complement de xarxes socials. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Pot canviar la configuració o obtenir més informació aquí.

Tancar
Notícies › Notes de Premsa › Nota de Premsa Intercol·legial

CONVOCATÒRIA: Més de 100 col·legis professionals de Catalunya sumen esforços i organitzen el Congrés de les Professions

29/05/2017
El I Congrés de les Professions arrancarà el 31 de maig amb un networking amb més de 1.000 reunions entre professionals en 3 hores i una conferència de J.M. Gay de Liébana
CONVOCATÒRIA: Més de 100 col·legis professionals de Catalunya sumen esforços i organitzen el Congrés de les Professions

Barcelona, 29 de maig del 2017.- Més de 100 col·legis professionals de Catalunya celebraran conjuntament el primer Congrés de les Professions (www.congresdelesprofessions.cat), organitzat per l’Associació Intercol·legial amb l’objectiu de construir una visió col·lectiva de futur, abordar els reptes del sector i potenciar la col·laboració intercol·legial.

El congrés, que durarà fins al juliol, arrenca  dimecres 31 de maig en el recinte ferial de Montjuïc amb un networking on centenars de professionals col·legiats als diferents col·legis mantindran més de 1.000 reunions entre ells per estudiar col·laboracions en només tres hores. A continuació, tindrà lloc la conferència inaugural que anirà a càrrec de l’economista José María Gay de Liébana, sota el títol ‘Reptes dels professionals en l’Economia del Segle XXI’.

El President de la Generalitat, Carles Puigdemont, ha acceptat ser President d’Honor d’aquest primer Congrés de les Professions, que comptarà amb un centenar d’actes dirigits a col·legiats de tots els sectors. Entre les activitats previstes destaca la xerrada d’Arno Metzler, del Comitè Econòmic i Social Europeu, que vindrà a Barcelona per exposar el seu punt de vista sobre el futur de les professions en els anys vinents. El Congrés es clausurarà el 4 de juliol amb un acte al Museu Marítim de Barcelona.

PRESENTACIÓ I CONGRÉS DE LES PROFESSIONS

Data:

31 de maig

Hora:

11,30 h.  Presentació a mitjans de comunicació amb l‘assistència dels Degans dels Col·legis d’Advocats  Oriol Rusca (President de la Intercol·legial); d’Arquitectes, Lluís Comerón (President  del Congrés).  (Sala Hemicicle - planta 2 oficines  de Fira de Barcelona)

 

10,00-13,00 h. Networking professional (Palau 1 Biz Barcelona)

 

13,00 h. Conferència inaugural a càrrec de José María Gay de Liébana (Palau 2  BizBarcelona  (Sala Tendències – Recinte ferial Montjuïc)

 

Contactes

    • Departaments i Comissions de l'ICAB  
    Comunicació (Premsa, Web i Món Jurídic)
    Mallorca, 283
    08037 Barcelona , Barcelona - España

    T. 93 601 12 12 - EXT. 5310 F. 93 487 19 38 E. premsa@icab.cat