Aquesta pàgina requereix tenir activat el javascript per a funcionar correctament

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis mitjançant l'anàlisi dels seus hàbits de navegació, així com cookies de complement de xarxes socials. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Pot canviar la configuració o obtenir més informació aquí.

Tancar
Notícies › Notes de Premsa

CONVOCATÒRIA DE PREMSA: L’ICAB presenta la Fundació privada Sant Raimon de Penyafort

21/10/2016
El Col·legi de l’Advocacia de Barcelona (ICAB), Oriol Rusca, presentarà el proper dimecres, 26 d’octubre, a les 19h, la nova etapa de la Fundació privada Sant Raimon de Penyafort.
CONVOCATÒRIA DE PREMSA: L’ICAB presenta la Fundació privada Sant Raimon de Penyafort

Barcelona 21/10/2016. El Col·legi de l’Advocacia de Barcelona (ICAB), Oriol Rusca, presentarà el proper dimecres, 26 d’octubre, a les 19h, la nova etapa de la Fundació privada Sant Raimon de Penyafort.  Es tracta d’una fundació, impulsada per l’ICAB - va néixer sota el mandat del degà emèrit Eugeni Gay- el Consejo General de la Abogacía española (GCAE), el Consell de l’Advocacia Catalana i el Consell de Consells de Col·legis d’Advocats d’Europa (CCE).

La Fundació privada Sant Raimon de Penyafort, que estarà presidida per Oriol Rusca, té l’objectiu de la difondre la cultura jurídica internacional, prestar atenció jurídica als menors i ajudar a les persones que han estat sotmeses a privacions de llibertat.

A través d’aquest acte institucional es vol donar un nou impuls a la Fundació Sant Raimon de Penyafort. Per aquest motiu s’ha convidat al president executiu de l’Institut Europeu de la Mediterrània (IEMeD) Senén Florensa, qui impartirà la conferència  “La Mediterrània, tomba o bressol de la dignitat de la persona”.