Aquesta pàgina requereix tenir activat el javascript per a funcionar correctament

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis mitjançant l'anàlisi dels seus hàbits de navegació, així com cookies de complement de xarxes socials. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Pot canviar la configuració o obtenir més informació aquí.

Tancar

Autoritzacions

 • Aparcament a la Ciutat de la Justícia

  Els advocats i advocades que, trobant-se en funcions de guàrdia pel torn d’assistència al detingut, hagin de realitzar actuacions davant dels Jutjats de Guàrdia o Fiscalia de Menors ubicats a la Ciutat de la Justícia podran gaudir d’aparcament gratuït durant el temps que lliuri l’actuació a realitzar.


 • Aparcament a l'ICAB

  Els col·legiats/des que vénen a realitzar algun tràmit de curta durada a la seu de l'ICAB poden aparcar tant al pàrquing soterrani del c/ Mallorca, 283 com a la cantonada, tot just davant del Palauet Casades. En aquest últim supòsit, hauran de sol·licitar una targeta d'aparcament davant del Servei d'Atenció Col·legial


 • Autorització per citar a un company com a testimoni en un procediment

  Sol·licitud d'autorització per citar a un company com a testimoni.


 • Autorització per presentar a judici documentació de caràcter reservat

  Aquest servei està adreçat a aquells col·legiats exercents que en el si d’un procediment judicial/arbitral/administratiu, precisen ser rellevats del deure de guardar secret professional ex 542.3 LOPJ, tant si és en el vessant que afecta a la seva relació directa amb el client, com si és en la relació amb el company contrari (generalment correspondència). arts. 31 i següents de la Normativa de l’Advocacia Catalana.

  Els supòsits d’excepció a la norma general (obligació de guardar secret) estan regulats en l’article 33 de la Normativa de l’Advocacia Catalana.


 • Entrevistes amb Fiscalia

  Gestió de la petició d’entrevistes amb Fiscalia per part dels advocats de l’ICAB:

  -    Per tractar una possible conformitat en relació amb un procediment penal
  -    Per tractar qualsevol aspecte relacionat amb un procediment a excepció de la possible conformitat.

   


 • Passis de presons

  Passis de presons
   
  Autorització per tal que els advocats/des  puguin visitar els seus clients a la presó.

  Passis de presons per a advocats estrangers
   
  Autorització per tal que l'advocat/da estranger, sempre acompanyat per un advocat de l'ICAB, pugui accedir al Centre Penitenciari per tal de realitzar una visita a un intern que prèviament l'ha requerit.

   


 • Sol·licitud d'autoritzacions per assumptes propis

  L’article 21 dels Estatuts Col·legials estableix la possibilitat als llicenciats/des i graduats/des en dret que tenen el títol habilitant per l’exercici de l’advocacia i als col·legiats no exercents de l’ICAB, de poder actuar com a advocats/des en procediments sobre assumptes propis, del cònjuge o parella de fet o dels parents dins del quart grau de consanguinitat o segon d’afinitat.

  Per autoritzar l’interessat/da per a actuar com a advocat en aquests supòsits, el Col·legi expedirà en cada cas concret l’autorització recollida en l’article 21 dels Estatuts col·legials.

  Els Estatuts col·legials atorguen la competència per a dictar les autoritzacions al degà/na o membre de la Junta en qui delegui. Per acord de Junta de Govern de 4 de març de 2003 aquesta facultat va ser delegada al vicedegà/na de la Corporació.


 • Sol·licitud de canvi d’oficina de la Tresoreria General de la Seguretat Social (TGSS)

  Es gestionen davant de la Sostdirecció Provincial de Gestió Descentralitzada de la Tresoreria General de la Seguretat Social les sol·licituds de canvi d’oficina de la Tresoreria General de la Seguretat Social assignada a un advocat/da, membre de l’ICAB i donat d’alta al sistema RED, per a la realització dels tràmits d’inscripció d’empreses i afiliació, així com d’altes i baixes dels treballadors per compte propi.