Aquesta pàgina requereix tenir activat el javascript per a funcionar correctament

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis mitjançant l'anàlisi dels seus hàbits de navegació, així com cookies de complement de xarxes socials. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Pot canviar la configuració o obtenir més informació aquí.

Tancar

Solucions per a tu

 • Activitats Socials (Teatre, Futbol i Coral)

  Possibilitat de participar en les activitats socials de l’ICAB com a membre del grup de teatre, de l'equip de futbol i de la Coral.


 • Club ICAB

  Accés a l’adquisició de productes i serveis en condicions preferents per als col·legiats. Es tracta tant de productes per a ús professional (programes de gestió de despatxos, llibres, desenvolupament de pàgines web, assessorament informàtic, etc.) com per a ús particular (tecnologia, llar, esports, teatre, etc.)


 • Venda de productes ICAB

  El Col·legi d'Advocats de Barcelona ofereix la possibilitat d’adquirir tot un seguit de productes:

  Paraigües, Cartera maletí, Paper professional del Col·legi (paquet de 100 folis), Paper de la Mutualitat, Togues, Bitlleter d’home, Bitlleter de dona, Bolígraf CROS daurat, Bolígraf CROS platejat, Petjapapers, Carteres ICAB, USB, Polo, Portamòbils, Clauers, Bloc de Notes de marca, Punt de Llibre, Funda iPad