Aquesta pàgina requereix tenir activat el javascript per a funcionar correctament

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis mitjançant l'anàlisi dels seus hàbits de navegació, així com cookies de complement de xarxes socials. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Pot canviar la configuració o obtenir més informació aquí.

Tancar

Exercent

 • Adhesió al conveni de col·laboració entre l’ICAB i l’Agència Estatal d’Administració Tributària (AEAT)

  El conveni de col•laboració, signat el 3 de febrer de 2000, entre Il•lustre Col•legi d’Advocats de Barcelona i l’Agència Tributaria Estatal, permet als advocats, que s’hi adhereixin, efectuar per via telemàtica la presentació de declaracions, comunicacions i altres documents tributaris en nom i representació de terceres persones.


 • Centre ADR - ICAB

  Centre per a la Resolució Alternativa de Conflictes.


 • Club ICAB

  Accés a l’adquisició de productes i serveis en condicions preferents per als col·legiats. Es tracta tant de productes per a ús professional (programes de gestió de despatxos, llibres, desenvolupament de pàgines web, assessorament informàtic, etc.) com per a ús particular (tecnologia, llar, esports, teatre, etc.)


 • Emprenedoria

  El Col·legi de l'Advocacia de Barcelona dóna suport a les persones emprenedores i a les empreses de recent creació. Els serveis que ofereix l'ICAB com a entitat assessora de la xarxa de Catalunya Emprèn són assessorament, formació i acompanyament a les persones emprenedores en la creació i consolidació del seu negoci.

  Podeu sol·licitar cita prèvia a empren@icab.cat


 • Orientació jurídica en matèria d'estrangeria i nacionalitat

  El servei té com objecte orientar jurídicament als/a les advocats/des de l’ICAB sobre les consultes que formulen relacionades amb el Dret d’Estrangeria, nacionalitat i tramitació d’expedients, així com proporcionar informació actualitzada dels criteris aplicats per l’Administració competent en la tramitació i resolució de les sol·licituds d’autorització de residència i de treball.

  A més, s’integra en el servei la canalització de les queixes formulades pels/per les advocats/des relatives a l’actuació de les Administracions Públiques implicades en la tramitació dels expedients referents a les anteriors sol·licituds.


 • Servei d’Ocupació i Orientació Professional - Borsa de Treball

  Borsa de Treball en línia (ENTITATS / CANDIDATS/ES)

  Aquest és un servei mitjançant el qual els despatxos d’advocats, empreses, entitats o d’altres poden publicar la seva oferta per trobar el professional més adequat.

  El servei es presta en línia, però també és possible donar suport i un tracte més confidencial. A més, si l’oferta ho requereix, es fa un seguiment personalitzat dels candidats i candidates inscrits.

  Els candidats i candidates poden adjuntar el seu CV, expedient acadèmic i carta de presentació específica per a cada oferta.

  Finalment, també es fa un seguiment específic per a aquelles ofertes que busquen un perfil més difícil de localitzar.

  Per accedir a aquest servei faci clic aquí (www.icab.cat/borsa).

  Orientació Professional

  Servei exclusiu per als col·legiats i col·legiades, amb entrevistes personalitzades que té com a objectiu principal orientar professionalment i aconseguir la inserció laboral, amb consells pràctics, entre d’altres, detectar necessitats curriculars, com fer i millorar un CV o com encarar amb èxit una entrevista laboral. En definitiva, dóna suport en el procés de recerca o canvi de feina.

  Preseleccions

  El Servei d'Ocupació i Orientació Professional ofereix diferents modalitats de gestió de les ofertes. Les entitats poden, cada cop que publiquen una oferta, escollir la més adient.

  Preselecció dels candidats/es que s’ajustin al perfil. Durant tot el temps en què l’oferta està vigent a més de rebre els CV de les persones inscrites es realitzarà una recerca de candidats i candidates que més s’ajustin al perfil de l’oferta.

  Seleccions

  Servei dirigit exclusivament a despatxos d’advocats que requereixin un perfil de recent llicenciat/da o advocat/da júnior. S’inicia amb una entrevista en el despatx d’advocats per tal de definir el perfil. El servei realitza tot el procés de selecció, recerca de candidats/es, entrevistes, definició del perfil dels candidats/es entrevistats/des i finalment es lliura un informe psicoprofessional dels candidats/es més adequats.

  Per contractar i consultar el cost del servei cal contactar amb el Servei d'Ocupació i Orientació Professional.

  Advocacia Emprenedora

  El Servei d’Ocupació i Orientació Professional dóna suport i acompanyament a les persones que vulguin consolidar o bé iniciar l’activitat per compte propi. Abans d’iniciar un projecte, s’ha d’analitzar, fer el pla d’empresa i saber les qüestions que s’han de tenir en compte a l’hora de posar-lo en marxa.

  Per això, des del SOOP oferim informació i orientació, assessorament, formació i acompanyament en la creació i consolidació del seu negoci.

  Guies bàsiques

  Guies bàsiques que trobareu a la web per tal de conèixer les obligacions fiscals, tributàries, laborals, protecció de dades, blanqueig de capitals, prevenció de riscos laborals, per a l’exercici de la professió.

  Tallers pràctics d’orientació professional

  En el procés d’acompanyament que fa l’ICAB en l’inici de la professió als nous col·legiats i col·legiades, i com a complement de la Sessió d’Orientació Professional, s’organitzen mensualment aquests tallers sobre les matèries que es detecten amb més necessitat d’informació.

  Mentoring

  És una iniciativa que té com a finalitat donar recolzament als joves advocats i advocades que s’inicien en l’exercici de la professió. Consisteix en reunions o sessions en grup i per matèries, supervisades i coordinades per un mentor o mentora en les que els usuaris plantegen els seus dubtes, necessitats o inquietuds que puguin tenir en el dia a dia de la seva tasca professional.


 • Sol·licitud del Certificat ACA per a advocats/des

  L’ICAB ofereix a tots els col·legiats de Barcelona el Certificat Digital expedit per l’Autoritat de Certificació de l’Advocacia (ACA).


 • Sol·licitud del carnet d’identitat professional CCBE (Conseil des Barreaux Européens)

  Carnet dissenyat pel CCBE (Conseil des Barreaux Européens), creat l’any 1978 i que pot lliurar el Col·legi als seus advocats/des.

  El carnet d'identitat del CCBE:

  • Facilita l’accés dels advocats que exerceixen fora de la seva jurisdicció d’origen als òrgans i a les institucions europees.
  • Identifica al seu propietari en els idiomes oficials del CCBE com a advocat admès en el país corresponent.
  • Està reconegut pel Tribunal de Justícia i pel Tribunal de Primera Instància de les Comunitats Europees.

 • Tauler d'Anuncis (Web / Món Jurídic)

  Els col·legiats EXERCENTS de l'ICAB poden inserir gratuïtament un anunci per paraules a la revista Món Jurídic, o a la pàgina web col·legial.


 • Àrea personal i usuari del web col·legial

  Permet accedir a l'àrea personal de la pàgina web de l'ICAB, des d'on podreu modificar les vostres dades personals, gestionar la vostra adreça de correu electrònic, veure les vostres factures de l'ICAB, consultar els vostres expedients de Deontologia, Honoraris i TO. Si pertanyeu al TO també podreu consultar les designes, telefonemes, guàrdies, pagaments, etc.