Aquesta pàgina requereix tenir activat el javascript per a funcionar correctament

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis mitjançant l'anàlisi dels seus hàbits de navegació, així com cookies de complement de xarxes socials. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Pot canviar la configuració o obtenir més informació aquí.

Tancar

Assegurances i Responsabilitat Civil

 • Alter Mútua dels Advocats

  Informació de la cobertura per a l’exercici de l’advocacia per compte propi a Alter Mútua dels Advocats en compliment d’allò establert en la Disposició Addicional 46 de la Llei 27/2011 d’1 d’agost sobre actualització, adequació i modernització del sistema de Seguretat Social.


 • Assegurança col·lectiva d'accidents

  És una assegurança que té per objecte cobrir el risc d’accidents corporals que puguin patir els lletrats/des de l’Il·lustre Col·legi d’Advocats de Barcelona mentre presten el Servei d’Assistència al Detingut.

  La cobertura es limita als accidents d’aquests lletrats/des durant el desenvolupament de l’assistència al centre de detenció i primera assistència en l’òrgan judicial o fiscalia corresponent, incloent el risc 'in itinere', és a dir, el risc d’accident des de que l’assegurat s’encamina a la prestació del servei fins a la seva tornada.

  Els capitals assegurats són els següents:

  - En cas de mort, 100.000 euros.

  - En cas d’incapacitació permanent, fins a 100.000 euros.

  - En cas dincapacitació temporal diariament, amb un màxim de 90 dies 15 euros.

  La sol·licitud acompanyada de la documentació justificativa de l’accident i danys soferts, i del certificat emès pel Torn d’Ofici i Assistència al Detingut acreditatiu que el dia de l’accident s’estava en situació de guàrdia cal presentar-la directament a la Mutualidad de la Abogacía per a la tramitació i reconeixement, en el seu cas, de les prestacions corresponents.


 • Declaració de sinistre

  Documentació necessària per presentar declaració de sinistre.


 • Defensor de la persona assegurada

  Aquesta proposta pretén una major i millor atenció personalitzada. Seran els membres de la CIRAC, dins de les seves funcions com a comissió delegada.


 • Pòlissa de Responsabilitat Civil ICAB (Societats Professionals)

  L'Il·lustre Col·legi de l’Advocacia de Barcelona (ICAB) facilita informació als membres de societats professionals inscrites o que s’han d’inscriure sobre la necessitat de contractar una pòlissa de Responsabilitat Civil en compliment amb allò estipulat a la Llei 2/2007, de 15 de març, de societats professionals.


 • Pòlisses de Responsabilitat Civil ICAB (Bàsica, Professional o Premium)

  Segons la normativa vigent, tots els advocats i advocades exercents han de disposar de pòlissa de responsabilitat civil professional que cobreixi els riscos en què puguin incórrer per error, falta professional o negligència en l’exercici de la professió, la qual serà adequada en relació amb la naturalesa i l’abast del risc.