Aquesta pàgina requereix tenir activat el javascript per a funcionar correctament

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis mitjançant l'anàlisi dels seus hàbits de navegació, així com cookies de complement de xarxes socials. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Pot canviar la configuració o obtenir més informació aquí.

Tancar

Món Jurídic

 • Portada Món Jurídic 330

  La revista ‘Món Jurídic’ és una publicació editada pel Col·legi de l’Advocacia de Barcelona amb la finalitat de ser un mitjà informatiu i d’expressió de les persones col·legiades. És el reflex de la vida col·legial i un vehicle de comunicació de la Junta de Govern amb els col·legiats i col·legiades, alhora que permet l’intercanvi d’impressions entre col·legues de professió.


  La revista té periodicitat bimensual. Se’n fan 6 números l’any..

  Podeu adreçar els vostres articles, cartes o opinions a monjuridic@icab.cat

  >Veure més

Flaixos ICAB

 • Flaixos ICAB

  Aquí trobareu tots els flaixos col·legials i de formació, així com els e-Speaker que s'envien cada setmana als col·legiats.

  >Veure més

Revista Jurídica de Catalunya

 • Revista Jurídica de Catalunya

  La Revista Jurídica de Catalunya (RJC) és una Publicació indexada, editada des de 1895 pel Col·legi d'Advocats de Barcelona i l'Acadèmia de Jurisprudència i Legislació de Catalunya, guardonada l'any 2003 amb la Creu de Sant Jordi. Es publiquen 9 números anuals: 4 de doctrina i 5 de jurisprudència.

  >Veure més

Speaker

 • Speaker

  Butlletí informatiu trimestral del Grup d’Advocats Joves (GAJ) editat per l'ICAB on es donen a conèixer totes les activitats i temes d’interès que afecten els joves advocats.

  >Veure més

Memòria Anual

 • Memòria Anual

  Aquest document engloba i resumeix les activitats realitzades en un any concret pels diferents departaments i comissions de l'ICAB.

  >Veure més

Informes ICAB

 • Informes ICAB

  En aquest apartat trobareu informes i altres documents elaborats per l'ICAB en relació a l'estat de la justícia i la situació de l'advocacia.

  >Veure més