Aquesta pàgina requereix tenir activat el javascript per a funcionar correctament

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis mitjançant l'anàlisi dels seus hàbits de navegació, així com cookies de complement de xarxes socials. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Pot canviar la configuració o obtenir més informació aquí.

Tancar
Notícies › Secció de Dret de Família

Ja et pots inscriure al Mòdul III del Curs de Dret Matrimonial i de Família: Efectes de la ruptura a l’àmbit penal, fiscal, concursal registral i de seguretat social

10/04/2019
La Secció de Dret Matrimonial i de Família de l'Il·lustre Col·legi de l'Advocacia de Barcelona obre les inscripcions per al Mòdul III del Curs de Dret Matrimonial i de Família: Efectes de la ruptura a l'àmbit penal, fiscal, concursal registral i de seguretat social. Se celebrarà del 8 al 22 de maig de 2019 a la 8a planta de la seu col·legial (C/Mallorca, 283), i els horaris del curs seran de 19 a 21 hores, cada dilluns i dimecres.
Ja et pots inscriure al Mòdul III del Curs de Dret Matrimonial i de Família: Efectes de la ruptura a l’àmbit penal, fiscal, concursal registral i de seguretat social

Els inscrits a la formació tractareu els efectes de la ruptura en relació a la Seguretat Social, les qüestions registrals del Dret de Família, els efectes fiscals de les ruptures matrimonials i de parella, el concurs de la Persona Física i la seva incidència en el Dret de Família, els aspectes penals de la ruptura i els delictes vinculats a l’incompliment de les resolucions judicials.

Els responsables de la docència seran Carolina Gala Durán, catedràtica de Dret del Treball i de la Seguretat Social de la UAB, Nativitat-Mercè Mota i Papaseit, registradora de la Propietat de Badalona número 1, Alejandro Ebrat Picart, advocat i president de la Secció de Dret Fiscal, Miguel Ángel Chamorro, magistrat-jutge del Jutjat de 1a Instància núm. 50 de Barcelona, i Constantino Adell Artiga, advocat especialitzat en Dret Penal.

Més informació i inscripcions

Contactes