Aquesta pàgina requereix tenir activat el javascript per a funcionar correctament

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis mitjançant l'anàlisi dels seus hàbits de navegació, així com cookies de complement de xarxes socials. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Pot canviar la configuració o obtenir més informació aquí.

Tancar
Notícies › Secció de Dret de Família

Inscriu-te al Curs pràctic sobre el procediment d’incapacitació, tutela i internaments psiquiàtrics

10/04/2019
La Secció de Dret Matrimonial i de Família de l'Il·lustre Col·legi de l'Advocacia de Barcelona obre les inscripcions per al Curs pràctic sobre el procediment d'incapacitació, tutela i internaments psiquiàtrics; que es durà a terme entre el 14 i el 27 de maig de 2019 a l'Aula 75 de la 7a planta de la seu col·legial (C/Mallorca, 283); els dimarts i els dijous, de 19 a 21 hores.
Inscriu-te al Curs pràctic sobre el procediment d’incapacitació, tutela i internaments psiquiàtrics

La proposta formativa tractarà temàtiques dins el procediment d’incapacitació, com la legitimació, competència, tramitació processal, mesures cautelars, prova, qüestions patrimonials, negocis jurídics realitzats pel presumpte incapaç amb anterioritat a l’inici del procés...Els inscrits també aprendran sobre la convenció de Drets fonamentals de les Persones amb Discapacitat, les noves figures del Codi Civil de Catalunya, les contradiccions legislatives i la evolució jurisprudencial del TS, la intervenció del Ministeri Fiscal i del metge forense;  aspectes relacionats amb l’internament psiquiàtric voluntari i no voluntari, com el consentiment informat i els drets del malalt, entre d’altres; i finalment un debat sobre les qüestions tractades en el curs.

La formació comptarà amb professionals del món jurídic com a docents, com l’advocada i presidenta de la Secció de Dret Matrimonial i de Família de l’ICAB, Inmaculada Ruz López, els magistrats Ernest Pascual Franquesa i Silvia Ventura Mas, el metge forense Xavier Bernal i Martí, el fiscal Víctor Alegret Teijeiro, i el president de la Secció 18 de l’Audiència Provincial de Barcelona, Francisco Javier Pereda Gámez.

Més informació i inscripcions.

Contactes