Aquesta pàgina requereix tenir activat el javascript per a funcionar correctament

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis mitjançant l'anàlisi dels seus hàbits de navegació, així com cookies de complement de xarxes socials. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Pot canviar la configuració o obtenir més informació aquí.

Tancar
Notícies › Notes de Premsa › Secció de Dret de Família

Comunicat de la Secció de Dret Matrimonial i de Família de l’ICAB

07/10/2019
La Secció de Dret Matrimonial i de Família de l'Il·lustre Col·legi de l'Advocacia de Barcelona (ICAB), davant els fets que estan tenint lloc al Consolat de la República de l'Uruguai de Barcelona, en relació al lliurament d'una menor al pare en compliment d'una resolució judicial, vol manifestar:
Comunicat de la Secció de Dret Matrimonial i de Família de l’ICAB
 1. El nostre respecte als procediments i resolucions judicials, ja siguin espanyols o estrangers;
 2. El nostre suport a la tutela judicial efectiva de totes les parts en conflicte;
 3. La nostra preocupació per la situació física i emocional de la menor que es troba a les dependències del Consolat de la República de l'Uruguai des del divendres 4 d'octubre de 2019 a les 10 hores;
 4. El nostre convenciment que és obligació de tots els poders públics, ja siguin executius o judicials, de complir i fer complir les resolucions que emanen dels jutjats i tribunals.
 5. Exhortem als poders públics d'Espanya i de la República de l'Uruguai a què treballin de la mà per trobar una solució ràpida i d'acord amb la legalitat a la situació creada per la negativa del Consolat de la República de l'Uruguai a Barcelona de lliurar la menor al pare, progenitor a qui se li ha atribuït la guarda exclusiva de la menor mitjançant sentència judicial.

Les opinions expressades en aquest comunicat de premsa pertanyen exclusivament a aquesta Comissió / Secció.

L'opinió oficial del Col·legi de l'Advocacia de Barcelona l'expressa la Junta de Govern d'aquesta Corporació a través dels comunicats signats pel Departament de Comunicació.

Contactes

  • Departaments i Comissions de l'ICAB  
  Comunicació (Premsa, Web i Món Jurídic)
  Mallorca, 283
  08037 Barcelona , Barcelona - España

  T. 93 601 12 12 - EXT. 5310 F. 93 487 19 38 E. premsa@icab.cat