Aquesta pàgina requereix tenir activat el javascript per a funcionar correctament

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis mitjançant l'anàlisi dels seus hàbits de navegació, així com cookies de complement de xarxes socials. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Pot canviar la configuració o obtenir més informació aquí.

Tancar
Notícies › Seccions

RESSENYA DE JURISPRUDÈNCIA: Tribunal Suprem, Sala del Civil, Sentència de 28 de març de 2012

02/10/2012
La sentència tracta sobre dos aspectes: la impugnació del conveni de creditors i la concurrència en la mateixa persona de ser Administració Concursal i creditor i la seva assistència a la junta de creditors.

Quant al primer dels aspectes, i tal com la llei estableix, no s'admeten els convenis que suposen l'obtenció de recursos per al pagament als creditors mitjançant l'alienació total del patrimoni (en el cas, suposava un 96%).

I respecte al segon, en el cas que concorrin en una mateixa persona la condició de Administrar concursal i creditor, en la celebració de la Junta de creditors, es preveu que la seva assistència sigui únicament com a Administrador Concursal i quedant reflectit en la llista de creditors la seva no assistència.

Secció de Dret Concursal

Documents

Contactes