Aquesta pàgina requereix tenir activat el javascript per a funcionar correctament

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis mitjançant l'anàlisi dels seus hàbits de navegació, així com cookies de complement de xarxes socials. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Pot canviar la configuració o obtenir més informació aquí.

Tancar
Notícies › Seccions

Conciliacions: avís important

04/02/2013
Per tal de donar solució a l’endarreriment de les dates de citació als Serveis territorials de Barcelona, s’han habilitat noves sales que començaran a funcionar durant el mes de febrer.
Conciliacions: avís important

Com a mesura extraordinària, es considera oportú oferir als presentadors la possibilitat de canvi de la data assignada, per avançar-la, en els casos següents:
 
Supòsits en què es pot sol·licitar canvi d’hora assignada
 
1.    Conciliacions ràpides que ja tenen assignada data entre el dia 6 i el dia 19 de febrer de 2013
2.    Conciliacions ordinàries per accions amb termini de caducitat que ja tenen assignada data entre el dia 1 d’abril i el 25 de juny de 2013
 
La disponibilitat és limitada i les peticions s’atendran per rigorós ordre de presentació, seguint el procediment següent:
 
Procediment de canvi d’hora assignada:
 
La sol·licitud es formalitzarà mitjançant correu electrònic a l’adreça  stbcnconciliacions.treball@gencat.cat on s’ha d’indicar:
 
Núm. de l’expedient
Data de la citació
Parts interessades
Presentador
Telèfon de contacte a través del qual es gestionarà el canvi de data que serà confirmat també mitjançant resposta al correu de petició.

Contactes