Aquesta pàgina requereix tenir activat el javascript per a funcionar correctament

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis mitjançant l'anàlisi dels seus hàbits de navegació, així com cookies de complement de xarxes socials. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Pot canviar la configuració o obtenir més informació aquí.

Tancar

Secció de Drets de Propietat Intel·lectual i Drets d'Imatge

La Secció de Drets de Propietat Intel·lectual i Drets d'Imatge de la Comissió de Cultura de l'Il·lustre Col·legi de l'Advocacia de Barcelona (ICAB) es proposa com a objectiu principal afrontar el repte de la globalització i la digitalització de les àrees de pràctica jurídica relatives als drets de propietat intel·lectual i als drets d’imatge personal i corporativa en la societat de la informació, que exigeix als advocats i advocades un nou enfocament en la seva formació.

Igualment continuarem amb la dedicació de difondre el coneixement i d’aprofundir en l’aprenentatge de les àrees del Dret que integren el que s'anomena indústria de l'entreteniment (Entertainment Law) i dels drets d’imatge (Personality Rights).

Desenvoluparem aquests objectius amb un programa de formació pràctic, interactiu i actualitzat que afavoreixi la participació i estimuli el debat entre tots els membres de la Secció. També volem intervenir, mitjançant la Junta de Govern del Col·legi i col·laborant amb les altres Seccions i Comissions, en aquells afers i disposicions que afecten la nostra especialitat.

Finalment, ens plantegem connectar la pràctica dels drets de Propietat Intel·lectual amb el món de la cultura i dels mitjans de comunicació a través d’actes o iniciatives de continguts diversos.

Junta de la secció

Contactes