Aquesta pàgina requereix tenir activat el javascript per a funcionar correctament

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis mitjançant l'anàlisi dels seus hàbits de navegació, així com cookies de complement de xarxes socials. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Pot canviar la configuració o obtenir més informació aquí.

Tancar

Secció de Dret Marítim i del Transport

La Secció té l'objectiu primordial de ser una eina útil per a l'advocat. En aquest sentit tots els membres treballem per actualitzar coneixements i alhora estar al dia en relació a la normativa que afecta la branca del Dret a la que ens dediquem.

Des de la secció també volem intervenir, mitjançant la Junta de Govern del Col·legi, en aquells afers i disposicions que afecten la nostra especialitat. D'altra banda, també fomentem l'organització i participació en cursos, conferències i seminaris.

Els membres de la Secció ens proposem treballar amb entusiasme per tal que a través dels actes i reunions que realitzem periòdicament es produeixi un enriquidor intercanvi d'experiències i coneixements. Us animem a formar-ne part.Sala de Dret Marítim, a la Biblioteca de l'ICAB
Al primer pis de la Biblioteca de Col·legi d’Advocats de Barcelona s’ubica la Sala de Dret Marítim. Aquesta sala és fruit bàsicament de la donació de la col·lecció privada de l’Acadèmic i Doctor Santiago Hernández Izal. Consta de més de 3.500 volums. El tipus de material que conté és divers: llibres, publicacions periòdiques, anuaris, fullets.

            

 

A través de la Biblioteca on-line podeu consultar tot el catàleg d'obres des del 1978, a més de fer ús del servei de préstec i sol·licitar tot tipus d'informació jurídica: bibliogràfica, legislativa i jurisprudencial.

Tant la Sala de Dret Marítim com a la Sala de Lectura de la Biblioteca del Col·legi està organitzada seguint l’ordre de la CDU (Classificació Decimal Universal), un tipus de classificació alfanumèrica reconeguda internacionalment. En el document adjunt que trobareu en aquesta pàgina trobareu les matèries i el topogràfic dels llibres de dret marítim de la Biblioteca de l'ICAB.

Junta de la secció

Contactes