Aquesta pàgina requereix tenir activat el javascript per a funcionar correctament

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis mitjançant l'anàlisi dels seus hàbits de navegació, així com cookies de complement de xarxes socials. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Pot canviar la configuració o obtenir més informació aquí.

Tancar
Revista Jurídica de Catalunya

Revista Jurídica de Catalunya (RJC)

Revista Jurídica de Catalunya (RJC)

La RJC és una publicació editada pel Col·legi de l'Advocacia de Barcelona i l’Acadèmia de Jurisprudència i Legislació de Catalunya, fundada el 1895 per les dues corporacions, i que va ser guardonada amb la Creu de Sant Jordi de la Generalitat de Catalunya l’any 2003.

La RJC és una eina pràctica de gran utilitat pels advocats/des i en general pels juristes, doncs és la publicació més complerta sobre les normes i sentències d’aplicació a Catalunya. A més, és una publicació indexada en els principals catàlegs de qualitat nacionals i internacionals: DICE, RESH, ISOC, LATINDEX, CARHUS, entre d’altres.

La RJC publica 9 números anuals (4 de doctrina i 5 de jurisprudència). Cada trimestre es publica 1 número de doctrina i 1 de jurisprudència. A més, en acabar l’any es publica un número addicional amb la jurisprudència del TSJ en matèria civil.

Els 4 números de doctrina tenen l’objectiu de proporcionar informació jurídica exhaustiva, rigorosa, d’actualitat i de caire multidisciplinari sobre les novetats legislatives, jurisprudencials i bibliogràfiques en els diferents àmbits del dret i, en especial, del dret català. Els i les autors/es i col·laboradors/es dels números doctrinals són acadèmics, advocats/des i magistrats/des de reconegut prestigi.

Els 5 números de jurisprudència recopilen i sistematitzen les resolucions judicials més rellevants dictades pels tribunals de Catalunya, especialment l’Audiència Provincial de Barcelona, en els quatre àmbits jurisdiccionals (civil, penal, contenciós-administratiu i laboral).  Les resolucions judicials són sistematitzades per un grup d’experts i expertes d’alt nivell, integrat per prestigiosos magistrats/des i advocats/des.

A més, amb la subscripció d’aquesta Revista, també es gaudeix d’un servei de consulta on-line dels volums de jurisprudència i doctrina al qual s’ha d’accedir  a través del portal de Thomson Reuters Proview, clicant al següent link:

https://www.thomsonreuters.es/es/productos-servicios/revista.html

Contactes