Aquesta pàgina requereix tenir activat el javascript per a funcionar correctament

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis mitjançant l'anàlisi dels seus hàbits de navegació, així com cookies de complement de xarxes socials. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Pot canviar la configuració o obtenir més informació aquí.

Tancar

Comissió d'Honoraris

Comissió d'Honoraris

La funció principal de la Comissió d’Honoraris de l'Il·lustre Col·legi de l’Advocacia de Barcelona és la d’emetre informes en matèria d’honoraris professionals d’acord amb l’art. 246.1 de la LEC en incidents d’impugnació per excessives de minutes incloses en una taxació de costes o reclamades via jura de comptes, així com dictàmens pericials a requeriment del Jutjat o Tribunal, en base a l’art. 381 de la LEC.

La Comissió interpreta els criteris orientadors en matèria d’honoraris i informa als companys i companyes mitjançant la tramitació de consultes telefòniques, presencials i per correu electrònic.

Els honoraris professionals són lliures i només estan sotmesos als pactes subscrits entre el professional de l’advocacia i el client i a les normes deontològiques de l'advocacia. Els criteris orientadors en matèria d’honoraris seran d’aplicació als exclusius efectes de la taxació de costes i de la jura de comptes.

El Col·legi de l’Advocacia de Barcelona recomana l’ús del full d’encàrrec professional, on s’estableixin tots els aspectes relatius als honoraris professionals.

Òrgans de direcció

Contactes