Aquesta pàgina requereix tenir activat el javascript per a funcionar correctament

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis mitjançant l'anàlisi dels seus hàbits de navegació, així com cookies de complement de xarxes socials. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Pot canviar la configuració o obtenir més informació aquí.

Tancar

Angels Cabello Guilera


CV Professora de l'ICAB, Advocada i Mediadora

Formació acadèmica:

- Llicenciada en Dret per la Universitat Central de Barcelona (1983)
- Llicenciada en Psicologia, especialitat clínica, per la Universitat Central de Barcelona (1984).
- Advocada col·legiada núm. 13341 de l’ICAB (1984)
- Especialista en: Mediació i Dret de Família


Trajectòria professional:

- Despatx actual: DESPATX PROPI


Trajectòria docent:
- Professora en el Màster en Mediació (cAmpus-ICAB)

- Exercent com Mediadora i co-Mediadora des de l’any 2003, en Mediacions privades i a designa del Centre de Mediació de Dret Privat de la Generalitat

- Membre de la Societat Catalana d’Advocats de Família (SCAF)

- Exercent com a mediadora o co-mediadora en el CEMICAB

- Membre de l’Associació catalana per al desenvolupament de la Mediació i l’Arbitratge (ACDMA) des de 1993 fins l’any 2004 i des de l’any 2013 en actiu.

- Membre de la Junta Directiva de l’ACDMA des de 1996 fins l’any 2000 i novament membre de la Junta de l’Associació Professional ACDMA des de 2013.

- 2002 fins 2003: Curs de Mediació Familiar al Col·legi d’Advocats de Mataró (28 hores)

- 2002: Curs de Mediació Familiar impartit al Centre de Teràpia Familiar de Barcelona (12 hores)

- 2003 fins 2004: Sessions en el Curs de Postgrau de Mediació Comunitària de la UB.

- Participació en el Màster de Mediació i Resolució de conflictes, organitzat per la Fundació Pere Tarrés. Anys 2006 fins 2007 fins 2009: Participació com a docent en el curs “Experto en Mediación Familiar y Menores”, organitzat per la Universitat d’Almeria.

- Cursos Acadèmics de 2008 fins 2013: Participació com docent en tècniques de negociació aplicades a la Mediació, en el Màster en Mediació del Col·legi d’Advocats de Barcelona.

- Cursos Acadèmics de 2009 fins 2013: Participació com docent en Dret de família, procés de Mediació i Lleis de Mediació, en el Post Grau de Mediació i societat inclusiva: gestió i transformació del conflicte de la Universitat de Barcelona.

- Desenvolupament del Seminari “Els acords en Mediació. Característiques, validesa. Supòsits pràctics” organitzat per l’ACDMA”. Juliol 2013.

Foto personal