Aquesta pàgina requereix tenir activat el javascript per a funcionar correctament

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis mitjançant l'anàlisi dels seus hàbits de navegació, així com cookies de complement de xarxes socials. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Pot canviar la configuració o obtenir més informació aquí.

Tancar
Slide 2nd Women Business & Justice European Forum (2019) Màsters 2019 EPJ Escola de Pràctica Jurídica 2019/2020 Postgrau en Dret Comunitari - ICAB Summer Law Course (2019) Idiomes ICAB Estiu

catàleg biblioteca

>Consulta catàleg

RJC

 • Revista Jurídica de Catalunya

  La Revista Jurídica de Catalunya (RJC) és una Publicació indexada, editada des de 1895 pel Col·legi d'Advocats de Barcelona i l'Acadèmia de Jurisprudència i Legislació de Catalunya, guardonada l'any 2003 amb la Creu de Sant Jordi. Es publiquen 9 números anuals: 4 de doctrina i 5 de jurisprudència.

>Consulta Revista

Legislació i jurisprudència

 • Legislació i jurisprudència


  El Consell de Col·legis d'Advocats de Catatalunya (CICAC) posa a disposició dels col·legiats/des de l’ICAB un servei gratuït de bases de dades de legislació i jurisprudència.

>Accés Servei

Novetats

 • EPJ Escola de Pràctica Jurídica 2019/2020
  17/06/2019 | Formació / Biblioteca
  Obertes les inscripcions al Postgrau en Pràctica Jurídica (EPJ) edició 2019-2020

  La nova edició del Postgrau en Pràctica Jurídica s’inicia el proper mes d’octubre i és la formació ideal per aquell recent Llicenciat/Graduat en Dret que vol exercir com a Advocat/a. L’alumne pot triar dues de les set especialitats (civil, penal, laboral, administratiu, mercantil, família i financer), en un horari de 18 a 20.30h de dilluns a dijous.


 • Màsters 2019
  17/06/2019 | Formació / Biblioteca
  Màsters d'Especialització Jurídica ICAB 2019/2020. Inscripcions obertes!

  Laboral i Recursos Humans, Família i Successions, Compliance, Fiscal, Negocis, Advocacia Penal, Societat de la Informació, Propietat Industrial i Intel·lectual, Immobiliari, Processal Civil, Mediació i altres sistemes alternatius de resolució de conflictes i, com a novetats, Esport i Consum.


 • XXI edició concurs Contes d'Advocats i Advocades
  17/06/2019 | Formació / Biblioteca
  XXI edició concurs Contes d'Advocats i Advocades

  Tradicionalment l'ICAB ha convocat aquest concurs de contes amb àmplia acceptació per part dels col·legiats/des. El premi s'atorga el dia de Sant Jordi.


>Veure més novetats

Espai de les Seccions

>Més notícies de seccions

Propers cursos