Aquesta pàgina requereix tenir activat el javascript per a funcionar correctament

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis mitjançant l'anàlisi dels seus hàbits de navegació, així com cookies de complement de xarxes socials. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Pot canviar la configuració o obtenir més informació aquí.

Tancar
EPJ Escola de Pràctica Jurídica Març 2020 Màster en Dret i Esport ICAB 2020

catàleg biblioteca

>Consulta catàleg

RJC

 • Revista Jurídica de Catalunya

  La Revista Jurídica de Catalunya (RJC) és una Publicació indexada, editada des de 1895 pel Col·legi d'Advocats de Barcelona i l'Acadèmia de Jurisprudència i Legislació de Catalunya, guardonada l'any 2003 amb la Creu de Sant Jordi. Es publiquen 9 números anuals: 4 de doctrina i 5 de jurisprudència.

>Consulta Revista

Legislació i jurisprudència

 • Legislació i jurisprudència


  El Consell de Col·legis d'Advocats de Catatalunya (CICAC) posa a disposició dels col·legiats/des de l’ICAB un servei gratuït de bases de dades de legislació i jurisprudència.

>Accés Servei

Novetats

 • Biblioteca Nadal
  13/12/2019 | Formació / Biblioteca
  Ja és Nadal a la Biblioteca

  Coneixes la Biblioteca de l’ICAB? El Nadal és l'ocasió perfecta per a fer-ho. Vine a fer un préstec, dona't d’alta, fes consultes, t'emportaràs un bon regal! Fes-te una fotografia amb el teu regal de la Biblioteca, penja-la al teu Instagram amb el hastagh #BiblioICAB i ajuda’ns a crear la comunitat de la Biblioteca del Col.legi.


 • Idiomes ICAB 2019
  11/12/2019 | Formació / Biblioteca
  Curs d’anglès jurídic, matricula’t al segon mòdul!

  Ja està oberta la matrícula al curs d’anglès jurídic, dirigit a aquelles persones que desitgin obtenir un coneixement bàsic del vocabulari relacionat amb àrees comunes del dret civil.


 • Actualitat Jurídica
  11/12/2019 | Formació / Biblioteca
  Actualitat Jurídica del 5 a l’11 de desembre de 2019

  Classificada per matèries


>Veure més novetats

Espai de les Seccions

 • 13/12/2019 | Secció de Dret Penal
  Eleccions a les Seccions de Dret Penal i Dret Concursal 2019

  La Junta de Govern, reunida en sessió de 3 de desembre de 2019, acorda proclamar les candidatures a les eleccions per proveir els càrrecs de l’òrgan de direcció de la Secció de Dret Concursal i de la Secció de Dret Penal, que seguidament s’indiquen per rigorós ordre de presentació davant del Registre General del Col·legi. La votació tindrà lloc a la seu de l'ICAB el 16 de desembre, entre les 11 i les 17 hores.


>Més notícies de seccions

Propers cursos