Aquesta pàgina requereix tenir activat el javascript per a funcionar correctament

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis mitjançant l'anàlisi dels seus hàbits de navegació, així com cookies de complement de xarxes socials. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Pot canviar la configuració o obtenir més informació aquí.

Tancar
I Jornada de Dret Turístic i Sostenibilitat Urbana IV Congrés de Prova Judicial (2019): 'La prova en acció. Estratègies processals' Màster en Dret i Esport ICAB 2020

catàleg biblioteca

>Consulta catàleg

RJC

 • Revista Jurídica de Catalunya

  La Revista Jurídica de Catalunya (RJC) és una Publicació indexada, editada des de 1895 pel Col·legi d'Advocats de Barcelona i l'Acadèmia de Jurisprudència i Legislació de Catalunya, guardonada l'any 2003 amb la Creu de Sant Jordi. Es publiquen 9 números anuals: 4 de doctrina i 5 de jurisprudència.

>Consulta Revista

Legislació i jurisprudència

 • Legislació i jurisprudència


  El Consell de Col·legis d'Advocats de Catatalunya (CICAC) posa a disposició dels col·legiats/des de l’ICAB un servei gratuït de bases de dades de legislació i jurisprudència.

>Accés Servei

Novetats

 • I Jornada de Dret Turístic i Sostenibilitat Urbana
  15/11/2019 | Formació / Biblioteca
  I Jornada de Dret Turístic i Sostenibilitat Urbana

  Si us interessa el Dret Turístic i la Sostenibilitat Urbana, teniu una cita el dijous 21 de novembre de 2019 a l'ICAB. Inscripcions obertes!


 • novetats-bibliografiques.jpg
  15/11/2019 | Comissió de Justícia Penal Internacional
  Novetats bibliogràfiques Dret Penal Internacional. Octubre-Novembre 2019. Biblioteca ICAB

  La Biblioteca del Col·legi de l'Advocacia de Barcelona (ICAB) recopila periòdicament les novetats bibliogràfiques incorporades al catàleg en matèria de Dret Penal Internacional. Aquesta informació permet a l’usuari mantenir-se al dia de tota la documentació rebuda a la Biblioteca relativa al seu àmbit d’especialització.


 • Logotip Biblioteca Digital ICAB
  13/11/2019 | Formació / Biblioteca
  Biblioteca Digital ICAB

  La Biblioteca Digital del Col·legi de l'Advocacia et permet accedir a una selecció de llibres, articles doctrinals, revistes, a text complet.


>Veure més novetats

Espai de les Seccions

 • 15/11/2019 | Secció de Dret Penal
  Convocatòria d’eleccions a cinc seccions de la Comissió de Cultura i Formació

  De conformitat amb el que preveu l’article 20 i altres normes concordants del Reglament de la Comissió de Cultura i Formació de l’ICAB, la Junta de Govern, reunida en sessió de 12 de novembre de 2019, ha acordat convocar eleccions per al proper 16 de desembre de 2019 per proveir els càrrecs de president/a, vicepresident/a, secretari/ària i un mínim d’un vocal i un màxim de deu vocals de cinc Seccions de la Comissió de Cultura i Formació.


>Més notícies de seccions

Propers cursos