Aquesta pàgina requereix tenir activat el javascript per a funcionar correctament

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis mitjançant l'anàlisi dels seus hàbits de navegació, així com cookies de complement de xarxes socials. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Pot canviar la configuració o obtenir més informació aquí.

Tancar
Taller del Recurs de Cassació i del recurs extraordinari per infracció processal Curs pràctic de Dret Concursal Curs pràctic sobre el procediment d’incapacitació, tutela i internaments psiquiàtrics Curs per Parlar en Públic - 2a Edició 2019

catàleg biblioteca

>Consulta catàleg

RJC

 • Revista Jurídica de Catalunya

  La Revista Jurídica de Catalunya (RJC) és una Publicació indexada, editada des de 1895 pel Col·legi d'Advocats de Barcelona i l'Acadèmia de Jurisprudència i Legislació de Catalunya, guardonada l'any 2003 amb la Creu de Sant Jordi. Es publiquen 9 números anuals: 4 de doctrina i 5 de jurisprudència.

>Consulta Revista

Legislació i jurisprudència

 • Legislació i jurisprudència


  El Consell de Col·legis d'Advocats de Catatalunya (CICAC) posa a disposició dels col·legiats/des de l’ICAB un servei gratuït de bases de dades de legislació i jurisprudència.

>Accés Servei

Novetats

 • Edició especial de ‘Pràcticum Fiscal’ i ‘Pràcticum Social’
  25/04/2019 | Formació / Biblioteca
  ÚLTIMS DIES! Edició especial de ‘Pràcticum Fiscal’ i ‘Pràcticum Social’

  La Biblioteca de l’Il·lustre Col·legi de l’Advocacia (ICAB), en col·laboració amb l’editorial Thomson Reuters Aranzadi, posa a la vostra disposició la coedició personalitzada de ‘Pràcticum Fiscal’ i ‘Pràcticum Social. Laboral i Seguretat Social’. Reserves fins al 5 de maig a les 24 hores.


 • Curs sobre Dret i Publicitat
  25/04/2019 | Formació / Biblioteca
  Oberta la matrícula per al Curs sobre Dret i Publicitat

  La Secció de Drets de Propietat Intel·lectual i Drets d’Imatge de la Comissió de Cultura del Col·legi de l’Advocacia de Barcelona (ICAB) organitza una nova edició del Curs sobre Dret i Publicitat, que permetrà als alumnes aprofundir en la regulació del món publicitari.


 • E-Learning ICAB
  25/04/2019 | Formació / Biblioteca
  FORMACIÓ ON-LINE A L’ICAB | Nou curs e-Learning sobre Arrendaments Urbans

  L’Il·lustre Col·legi de l’Advocacia de Barcelona (ICAB) organitza una nova edició de curs e-Learning sobre Arrendaments Urbans, que s’impartirà on-line del 6 de maig al 28 de juny de 2019.


>Veure més novetats

Espai de les Seccions

 • 25/04/2019 | Secció de Dret Laboral
  El 26 d'abril, Matí Digital sobre l'impacte de les tecnologies en les relacions laborals

  La Comissió de Transformació Digital, la Secció de Dret Laboral i la Secció de Dret de les Tecnologies de la Informació i la Comunicació (TIC) de l'Il·lustre Col·legi de l'Advocacia de Barcelona (ICAB) organitzen un nou Matí Digital destinat al debat sobre l'impacte de les tecnologies en les relacions laborals. La jornada tindrà lloc el divendres 26 d'abril a la 8a planta de la seu col·legial (c/ Mallorca, 283), de 9 a 14.15 hores.


>Més notícies de seccions

Propers cursos