Aquesta pàgina requereix tenir activat el javascript per a funcionar correctament

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis mitjançant l'anàlisi dels seus hàbits de navegació així com cookies de complement de xarxes socials. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Pot canviar la configuració o obtenir més informació aquí.

Tancar
SLIDE: Cursos on-line UOC - ICAB Fira de l'Ocupació ICAB 2017 - 27 d'abril Conferència: 'La instrucció dels procediments penals per part del Fiscal. Expectatives i entorn europeu' - Advocacia Barcelona

catàleg biblioteca

>Consulta catàleg

RJC

 • Revista Jurídica de Catalunya

  La Revista Jurídica de Catalunya (RJC) és una Publicació indexada, editada des de 1895 pel Col·legi d'Advocats de Barcelona i l'Acadèmia de Jurisprudència i Legislació de Catalunya, guardonada l'any 2003 amb la Creu de Sant Jordi. Es publiquen 9 números anuals: 4 de doctrina i 5 de jurisprudència.

>Consulta Revista

Legislació i jurisprudència

 • Legislació i jurisprudència


  El Consell de Col·legis d'Advocats de Catatalunya (CICAC) posa a disposició dels col·legiats/des de l’ICAB un servei gratuït de bases de dades de legislació i jurisprudència.

>Accés Servei

Novetats

 • LOGOTIP - Formació on-line: cursos ICAB-UOC sobre matèries jurídiques
  26/04/2017 | Formació / Biblioteca
  Nova edició dels cursos on-line ICAB-UOC (maig 2017)

  Ets professional del Dret i vols formar-te sense sortir del despatx? Ara tens l’oportunitat, gràcies a la nova edició dels cursos on-line sobre temes jurídics que coorganitzen el Col·legi de l'Advocacia de Barcelona i la Universitat Oberta de Catalunya. Comencen al maig 2017!


 • Curs sobre Contractes Tecnològics - ICAB Advocats
  26/04/2017 | Formació / Biblioteca
  El Col·legi de l’Advocacia de Barcelona organitza un Curs sobre Contractes Tecnològics

  La Secció de Dret de les Tecnologies de la Informació i la Comunicació del Col·legi de l’Advocacia de Barcelona (ICAB) organitza, del 2 al 18 de maig de 2017, un Curs sobre Contractes Tecnològics adreçat principalment a advocats experts en TIC, però també a altres perfils professionals.


 • Curs sobre Propietat Horitzontal a la Llei 5/2006, de 10 de maig, del Llibre Cinquè del Codi Civil de Catalunya
  26/04/2017 | Formació / Biblioteca
  Nou Curs ICAB sobre Propietat Horitzontal

  La modificació del Llibre V del Codi Civil de Catalunya fa imprescindible abordar el règim de propietat horitzontal amb totes les seves reformes. Per fer-ho, la Secció de Dret Civil del Col·legi de l'Advocacia de Barcelona ha programat una nova edició del Curs sobre Propietat Horitzontal a la Llei 5/2016. Aquesta acció formativa es farà del 2 de maig al 22 de juny de 2017.


>Veure més novetats

Espai de les Seccions

 • 21/04/2017 | Seccions
  Curs sobre les Institucions de la Unió Europea

  El 07.06.2017 iniciem aquest curs. Vols saber com funcionen la Comissió Europea i el Parlament Europeu? O et preguntes què es va fer als Tractats de Maastricht o de Lisboa? O quina diferència hi ha entre Consell Europeu, Consell de la Unió Europea i Consell d’Europa? O com es tramita una Qüestió Prejudicial al Tribunal de Justícia de la Unió Europea? No ho dubtis i apunta’t al Curs sobre les Institucions de la UE. Tot el que sempre has volgut saber i mai t'has atrevit a preguntar.


>Més notícies de seccions

Propers cursos