Aquesta pàgina requereix tenir activat el javascript per a funcionar correctament

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis mitjançant l'anàlisi dels seus hàbits de navegació així com cookies de complement de xarxes socials. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Pot canviar la configuració o obtenir més informació aquí.

Tancar
Cursos d'Anglès i Francès per Telèfon - ICAB Advocats Fira de l'Ocupació ICAB 2017 - 27 d'abril

catàleg biblioteca

>Consulta catàleg

RJC

 • Revista Jurídica de Catalunya

  La Revista Jurídica de Catalunya (RJC) és una Publicació indexada, editada des de 1895 pel Col·legi d'Advocats de Barcelona i l'Acadèmia de Jurisprudència i Legislació de Catalunya, guardonada l'any 2003 amb la Creu de Sant Jordi. Es publiquen 9 números anuals: 4 de doctrina i 5 de jurisprudència.

>Consulta Revista

Legislació i jurisprudència

 • Legislació i jurisprudència


  El Consell de Col·legis d'Advocats de Catatalunya (CICAC) posa a disposició dels col·legiats/des de l’ICAB un servei gratuït de bases de dades de legislació i jurisprudència.

>Accés Servei

Novetats

 • Curs sobre Impost de Societats - Advocats Barcelona
  24/03/2017 | Formació / Biblioteca
  Nou Curs sobre l’Impost de Societats

  La Secció de Dret Fiscal i Financer del Col·legi de l’Advocacia de Barcelona (ICAB) organitza del 28 de març al 4 de maig de 2017 una nova edició del Curs sobre l’Impost de Societats que té com a objectiu aprofundir en el coneixement d’aquesta taxa.


 • Màster en Dret Fiscal Col·legi de l'Advocacia de Barcelona 2016-2017
  24/03/2017 | Formació / Biblioteca
  Obertes les inscripcions per al mòdul IV del Màster en Dret Fiscal sobre IVA i impostos especials i locals

  El proper 3 d'abril comença el mòdul IV del Màster en Dret Fiscal de cAmpus que se centrarà en l’IVA i els impostos especials i locals. Aquest mòdul s’impartirà els dilluns i dimecres de 18 a 21 hores fins al 29 de maig de 2017 a les aules del Col·legi de l'Advocacia de Barcelona. Matrícula oberta!


 • Cursos Secretariat Jurídic ICAB
  24/03/2017 | Formació / Biblioteca
  Obertes les inscripcions per al Curs ICAB de Secretariat Jurídic

  El Col·legi de l'Advocacia de Barcelona organitza, del 20 d'octubre de 2017 al 23 de març de 2018, una nova edició del curs de Secretariat Jurídic. Aquest curs té com a objectiu la consolidació dels coneixements més adequats a l'activitat que han de fer les secretàries i els col·laboradors administratius dels advocats i, també, de notaris, procuradors i assessors jurídics de les empreses.


>Veure més novetats

Espai de les Seccions

 • 24/03/2017 | Seccions
  Curs sobre les Institucions de la Unió Europea

  El 07.06.2017 iniciem aquest curs. Vols saber com funcionen la Comissió Europea i el Parlament Europeu? O et preguntes què es va fer als Tractats de Maastricht o de Lisboa? O quina diferència hi ha entre Consell Europeu, Consell de la Unió Europea i Consell d’Europa? O com es tramita una Qüestió Prejudicial al Tribunal de Justícia de la Unió Europea? No ho dubtis i apunta’t al Curs sobre les Institucions de la UE. Tot el que volies saber i mai et vas atrevir a preguntar.


>Més notícies de seccions

Propers cursos