Aquesta pàgina requereix tenir activat el javascript per a funcionar correctament

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis mitjançant l'anàlisi dels seus hàbits de navegació, així com cookies de complement de xarxes socials. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Pot canviar la configuració o obtenir més informació aquí.

Tancar
SLIDE - Congrés de Dret Laboral ICAB 2019 Seminari Art i Dret 2019 I Jornada de Dret Turístic i Sostenibilitat Urbana IV Congrés de Prova Judicial (2019): 'La prova en acció. Estratègies processals'

catàleg biblioteca

>Consulta catàleg

RJC

 • Revista Jurídica de Catalunya

  La Revista Jurídica de Catalunya (RJC) és una Publicació indexada, editada des de 1895 pel Col·legi d'Advocats de Barcelona i l'Acadèmia de Jurisprudència i Legislació de Catalunya, guardonada l'any 2003 amb la Creu de Sant Jordi. Es publiquen 9 números anuals: 4 de doctrina i 5 de jurisprudència.

>Consulta Revista

Legislació i jurisprudència

 • Legislació i jurisprudència


  El Consell de Col·legis d'Advocats de Catatalunya (CICAC) posa a disposició dels col·legiats/des de l’ICAB un servei gratuït de bases de dades de legislació i jurisprudència.

>Accés Servei

Novetats

 • I Jornada de Dret Turístic i Sostenibilitat Urbana
  11/11/2019 | Formació / Biblioteca
  I Jornada de Dret Turístic i Sostenibilitat Urbana

  Si us interessa el Dret Turístic i la Sostenibilitat Urbana, teniu una cita el dijous 21 de novembre de 2019 a l'ICAB. Inscripcions obertes!


 • IV Congrés de Prova Judicial (2019): 'La prova en acció. Estratègies processals'
  11/11/2019 | Formació / Biblioteca
  IV Congrés de Prova Judicial (2019): 'La prova en acció. Estratègies processals'

  En homenatge al professor Lluís Muñoz Sabaté. Se celebrarà els dies 28 i 29 de novembre de 2019 a la seu col·legial, organitzat per l’Associació de Probàtica i Dret Probatori (APDP) i l’ICAB.


 • SLIDE - Congrés de Dret Laboral ICAB 2019
  08/11/2019 | Secció de Dret Laboral
  II Congrés de Dret Laboral (2019)

  El 14 i 15 de novembre de 2019 tindrà lloc a la seu del Col·legi de l’Advocacia de Barcelona una nova edició, la segona, del Congrés de Dret Laboral, jornada organitzada per la secció de Dret Laboral de l’ICAB.


>Veure més novetats

Espai de les Seccions

 • 12/11/2019 | Secció de Dret de les TIC
  Convocatòria d’eleccions a cinc seccions de la Comissió de Cultura i Formació

  De conformitat amb el que preveu l’article 20 i altres normes concordants del Reglament de la Comissió de Cultura i Formació de l’ICAB, la Junta de Govern, reunida en sessió de 12 de novembre de 2019, ha acordat convocar eleccions per al proper 16 de desembre de 2019 per proveir els càrrecs de president/a, vicepresident/a, secretari/ària i un mínim d’un vocal i un màxim de deu vocals de cinc Seccions de la Comissió de Cultura i Formació.


>Més notícies de seccions

Propers cursos