Aquesta pàgina requereix tenir activat el javascript per a funcionar correctament

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis mitjançant l'anàlisi dels seus hàbits de navegació així com cookies de complement de xarxes socials. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Pot canviar la configuració o obtenir més informació aquí.

Tancar
INSCRIPCIONS OBERTES - 1er Congrés de Consum de l'Advocacia BANNER - Curs Directiva Danys

catàleg biblioteca

>Consulta catàleg

RJC

 • Revista Jurídica de Catalunya

  La Revista Jurídica de Catalunya (RJC) és una Publicació indexada, editada des de 1895 pel Col·legi d'Advocats de Barcelona i l'Acadèmia de Jurisprudència i Legislació de Catalunya, guardonada l'any 2003 amb la Creu de Sant Jordi. Es publiquen 9 números anuals: 4 de doctrina i 5 de jurisprudència.

>Consulta Revista

Legislació i jurisprudència

 • Legislació i jurisprudència


  El Consell de Col·legis d'Advocats de Catatalunya (CICAC) posa a disposició dels col·legiats/des de l’ICAB un servei gratuït de bases de dades de legislació i jurisprudència.

>Accés Servei

Novetats

>Veure més novetats

Espai de les Seccions

 • 24/11/2017 | Secció de Dret de la Circulació
  Enquesta Secció de Dret de la Circulació

  Mitjançant el present flaix us adjuntem l'ENQUESTA sobre el funcionament del Reial Decret 1148/2015 per a la sol·licitud de perícia als instituts de Medicina Legal en accidents de trànsit després de la reforma de la Llei 35/15, per tal de conèixer la vostra opinió sobre el funcionament i aplicació dels Instituts de Medicina Legal.


 • 11/01/2018 | Comissió de Cultura / Seccions
  Nous òrgans de direcció a la Secció de Dret Marítim i del Transport i a la Secció de Dret Lingüístic

  De conformitat amb les previsions de l’article 22.6 del Reglament de la Comissió de Cultura i Formació de l’ICAB, la Junta de Govern va acordar desconvocar les eleccions inicialment previstes el 16 de gener de 2018 per proveir els càrrecs dels òrgans de direcció de les Seccions de la Comissió de Cultura i Formació que seguidament s’indiquen i declarar electes les candidatures úniques proclamades integrades pels companys i companyes següents:


 • 15/09/2017 | Secció de Dret Internacional i de la Unió Europea
  Crònica Internacional Refugiats/des

  El proper 19 de setembre realitzem una nova Crònica Internacional (sessió matinal sobre l'actualitat internacional), en aquesta ocasió sobre un tema tan important com la situació de les persones refugiades, a través de l'experiència de dues advocades que han estat als camps.


 • 30/11/2017 | Secció de Dret del Consum
  Constituïda la Secció de Dret del Consum de l’ICAB

  D’acord amb l’article 87 dels Estatuts col·legials i altres normes concordants, la Junta de Govern, amb l’objectiu de promoure i donar resposta integral a tots els professionals que es dediquen a les diferents àrees que conforme aquesta matèria, ha acordat la constitució de la Secció Dret del Consum de l’ICAB.


>Més notícies de seccions

Propers cursos