Aquesta pàgina requereix tenir activat el javascript per a funcionar correctament

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis mitjançant l'anàlisi dels seus hàbits de navegació així com cookies de complement de xarxes socials. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Pot canviar la configuració o obtenir més informació aquí.

Tancar
Escola de Pràctica Jurídica Gener 2018 2a Edició del Curs de Tècnica Probatòria Jornada sobre Estrangeria. Protecció Internacional

catàleg biblioteca

>Consulta catàleg

RJC

 • Revista Jurídica de Catalunya

  La Revista Jurídica de Catalunya (RJC) és una Publicació indexada, editada des de 1895 pel Col·legi d'Advocats de Barcelona i l'Acadèmia de Jurisprudència i Legislació de Catalunya, guardonada l'any 2003 amb la Creu de Sant Jordi. Es publiquen 9 números anuals: 4 de doctrina i 5 de jurisprudència.

>Consulta Revista

Legislació i jurisprudència

 • Legislació i jurisprudència


  El Consell de Col·legis d'Advocats de Catatalunya (CICAC) posa a disposició dels col·legiats/des de l’ICAB un servei gratuït de bases de dades de legislació i jurisprudència.

>Accés Servei

Novetats

>Veure més novetats

Espai de les Seccions

 • 30/11/2017 | Comissió de Cultura / Seccions
  Constituïda la Secció de Dret del Consum de l’ICAB

  D’acord amb l’article 87 dels Estatuts col·legials i altres normes concordants, la Junta de Govern, amb l’objectiu de promoure i donar resposta integral a tots els professionals que es dediquen a les diferents àrees que conforme aquesta matèria, ha acordat la constitució de la Secció Dret del Consum de l’ICAB.


>Més notícies de seccions

Propers cursos