Aquesta pàgina requereix tenir activat el javascript per a funcionar correctament

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis mitjançant l'anàlisi dels seus hàbits de navegació, així com cookies de complement de xarxes socials. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Pot canviar la configuració o obtenir més informació aquí.

Tancar
EPJ - Postgrau Escola de Pràctica Jurídica Edició Març 2019 SLIDE II Congrés de Violència de Gènere - 28 de febrer i 1 de març Idiomes ICAB 2019

catàleg biblioteca

>Consulta catàleg

RJC

 • Revista Jurídica de Catalunya

  La Revista Jurídica de Catalunya (RJC) és una Publicació indexada, editada des de 1895 pel Col·legi d'Advocats de Barcelona i l'Acadèmia de Jurisprudència i Legislació de Catalunya, guardonada l'any 2003 amb la Creu de Sant Jordi. Es publiquen 9 números anuals: 4 de doctrina i 5 de jurisprudència.

>Consulta Revista

Legislació i jurisprudència

 • Legislació i jurisprudència


  El Consell de Col·legis d'Advocats de Catatalunya (CICAC) posa a disposició dels col·legiats/des de l’ICAB un servei gratuït de bases de dades de legislació i jurisprudència.

>Accés Servei

Novetats

 • EPJ - Postgrau Escola de Pràctica Jurídica Edició Març 2019
  18/01/2019 | Formació / Biblioteca
  Nova edició del Postgrau en Pràctica Jurídica EPJ-ICAB. Inici: març de 2019

  La sessió informativa de l'EPJ es farà el dia 19 de febrer de 2019, a les 19h, a l’Aula 71. Es prega confirmació per e-mail a escola@icab.cat


 • Practicum Contratos Mercantiles ICAB - Edició Especial
  16/01/2019 | Formació / Biblioteca
  Edició especial de 'Practicum contratos mercantiles'

  La Biblioteca de l’Il·lustre Col·legi de l’Advocacia de Barcelona, en col·laboració amb l'editorial Thomson Reuters Aranzadi, posa a la vostra disposició la coedició personalitzada de 'Practicum contratos mercantiles'. Reserves fins al 10 de febrer de 2019 a les 24h.


 • novetats-bibliografiques.jpg
  16/01/2019 | Formació / Biblioteca
  Novetats bibliogràfiques Dret Comunitari i Internacional. Gener 2019. Biblioteca ICAB

  La Biblioteca del Col·legi de l'Advocacia de Barcelona recopila cada mes les novetats bibliogràfiques incorporades al catàleg en matèria de Dret Internacional i de la Unió Europea. Aquesta informació permet a l’usuari/ària mantenir-se al dia de tota la documentació rebuda a la Biblioteca relativa al seu àmbit d’especialització.


>Veure més novetats

Espai de les Seccions

18549
18549
18570
>Més notícies de seccions

Propers cursos