Aquesta pàgina requereix tenir activat el javascript per a funcionar correctament

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis mitjançant l'anàlisi dels seus hàbits de navegació així com cookies de complement de xarxes socials. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Pot canviar la configuració o obtenir més informació aquí.

Tancar
SLIDEREPJ-2017 SLIDE Masters 2017-2018 Cursos d'Idiomes al Col·legi de l'Advocacia de Barcelona SLIDE Máster Societat de la Informació 2017-2018 SLIDE Máster Penal 2017-2018 Màster en dret i gestió de l'Esport ICAB 2017-2018 SLIDE Máster Mediació 2017-2018

catàleg biblioteca

>Consulta catàleg

RJC

 • Revista Jurídica de Catalunya

  La Revista Jurídica de Catalunya (RJC) és una Publicació indexada, editada des de 1895 pel Col·legi d'Advocats de Barcelona i l'Acadèmia de Jurisprudència i Legislació de Catalunya, guardonada l'any 2003 amb la Creu de Sant Jordi. Es publiquen 9 números anuals: 4 de doctrina i 5 de jurisprudència.

>Consulta Revista

Legislació i jurisprudència

 • Legislació i jurisprudència


  El Consell de Col·legis d'Advocats de Catatalunya (CICAC) posa a disposició dels col·legiats/des de l’ICAB un servei gratuït de bases de dades de legislació i jurisprudència.

>Accés Servei

Novetats

 • Màster ICAB en Compliance ICAB 2017-2018
  21/08/2017 | Formació / Biblioteca
  L’ICAB estrena Màster en Compliance! Matrícula oberta!

  Davant de la importància creixent de la figura del Legal Compliance, que afecta transversalment totes les àrees del Dret vinculades a la gestió de la persona jurídica, el Col·legi de l’Advocacia de Barcelona ofereix per primer cop el curs 2017-2018, dintre de la seva oferta de Màsters d’Especialització Jurídica, un Màster en Compliance.


 • Curs per aprendre a parlar en públic
  21/08/2017 | Formació / Biblioteca
  Programat un nou Curs ICAB per aprendre a parlar en públic

  Del 2 d'octubre al 8 de novembre de 2017, el Col·legi de l’Advocacia de Barcelona organitza una nova edició del Curs per aprendre a parlar en públic. Aquesta proposta formativa té l'objectiu de millorar les capacitats dels participants a l'hora de parlar en públic, amb clients, en un judici i en tots els aspectes de la comunicació i de les relacions amb els altres.


 • Curs d'Associacions i Fundacions en el Dret Civil de Catalunya - ICAB
  21/08/2017 | Formació / Biblioteca
  El 19 de setembre arrenca el Curs d'Associacions i Fundacions en el Dret Civil de Catalunya

  La secció de Dret Civil de l’ICAB organitza del 19 de setembre al 26 d'octubre de 2017 un curs sobre el Llibre Tercer del Codi Civil de Catalunya, dedicat a les persones jurídiques sense ànim de lucre i que conté la regulació de les associacions i de les fundacions.


>Veure més novetats

Espai de les Seccions

>Més notícies de seccions

Propers cursos