Aquesta pàgina requereix tenir activat el javascript per a funcionar correctament

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis mitjançant l'anàlisi dels seus hàbits de navegació així com cookies de complement de xarxes socials. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Pot canviar la configuració o obtenir més informació aquí.

Tancar

catàleg biblioteca

>Consulta catàleg

RJC

 • Revista Jurídica de Catalunya

  It is a quarterly publication on legislation and authorities published since 1895 by the Barcelona Bar Association and the Authorities and Legislation Academy of Catalonia. The Law Journal was awarded the Sant Jordi Cross in 2003

>Consulta Revista

Legislació i jurisprudencia

 • Legislació i jurisprudencia


  El Consell de Col·legis d'Advocats de Catatalunya (CICAC) posa a disposició dels col·legiats/des de l’ICAB un servei gratuït de bases de dades de legislació i jurisprudència.

>Accés Servei

Novetats

 • Escola de Pràctica Jurídica Gener 2018
  18/01/2018 | Formació / Biblioteca
  Nova edició del Postgrau en Pràctica Jurídica EPJ-ICAB. Inici: Gener 2018

  El Postgrau en Pràctica Jurídica del Col·legi de l'Advocacia de Barcelona, amb una durada d'un curs acadèmic, ofereix la formació específica ideal per a tots aquells que vulguin aprendre la professió d’advocat.


 • Logotip Comissions / Seccions
  18/01/2018 | Formació / Biblioteca
  Nou Curs ICAB sobre Propietat Horitzontal

  La modificació del Llibre V del Codi Civil de Catalunya fa imprescindible abordar el règim de propietat horitzontal amb totes les seves reformes. Per fer-ho, la Secció de Dret Civil del Col·legi de l'Advocacia de Barcelona ha programat una nova edició del Curs sobre Propietat Horitzontal a la Llei 5/2016. Aquesta acció formativa es farà del 22 de gener al 21 de març de 2018.


 • SAVE THE DATE - 1er Congrés de Consum de l'Advocacia
  18/01/2018 | Formació / Biblioteca
  SAVE THE DATE! 1r Congrés de Consum de l'Advocacia

  El Il·lustre Col.legi de l'Advocacia de Barcelona (ICAB) preveu organitzar els dies 15 i 16 de març de 2018 la primera edició del Congrés de Consum de l'Advocacia. Properament us donarem més detalls!


>The latest

Espai de les Seccions

 • 11/01/2018 | Seccions
  Nous òrgans de direcció a la Secció de Dret Marítim i del Transport i a la Secció de Dret Lingüístic

  De conformitat amb les previsions de l’article 22.6 del Reglament de la Comissió de Cultura i Formació de l’ICAB, la Junta de Govern va acordar desconvocar les eleccions inicialment previstes el 16 de gener de 2018 per proveir els càrrecs dels òrgans de direcció de les Seccions de la Comissió de Cultura i Formació que seguidament s’indiquen i declarar electes les candidatures úniques proclamades integrades pels companys i companyes següents:


>Més notícies de seccions

Propers cursos