Aquesta pàgina requereix tenir activat el javascript per a funcionar correctament

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis mitjançant l'anàlisi dels seus hàbits de navegació així com cookies de complement de xarxes socials. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Pot canviar la configuració o obtenir més informació aquí.

Tancar

Condicions Legals d'Ús de la Gravació

De conformitat amb allò que estableix la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre de Protecció de Dades de caràcter personal (LOPD), us informem que les vostres dades personals seran incorporades en un fitxer automatitzat del qual és titular l’Il·lustre Col·legi de l’Advocacia  de Barcelona, amb la finalitat d’efectuar una millor gestió integral dels serveis col·legials.

Les dades podran ser també tractades i/o cedides a tercers en cas que existeixi obligació legal i/o contractual.

Es podran exercir els drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició remetent un escrit a l'Il·lustre Col·legi de l’Advocacia de Barcelona, juntament amb una còpia del vostre DNI, per e-mail: lopd@icab.cat; Fax adreçat a: Il·lustre Col·legi de l’Advocacia de Barcelona, ref. LOPD núm. fax 93 487 65 03; o escrit dirigit a Il·lustre Col·legi de l’Advocacia de Barcelona, ref. LOPD, amb domicili al carrer Mallorca, nº 283, 08037 Barcelona, lliurat personalment al Registre General del Col·legi o per correu postal.