Aquesta pàgina requereix tenir activat el javascript per a funcionar correctament

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis mitjançant l'anàlisi dels seus hàbits de navegació així com cookies de complement de xarxes socials. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Pot canviar la configuració o obtenir més informació aquí.

Tancar

 

Política de qualitat ICAB

L’IL·LUSTRE COL·LEGI DE L'ADVOCACIA DE BARCELONA és una Corporació de Dret Públic que té com a missió fonamental la defensa de la professió de l’advocat/da i dels interessos professionals dels col·legiats/des, així com garantir que, en l’exercici de la professió, es respecti l'ordenament jurídic vigent, la deontologia i les bones pràctiques, així com els drets i els interessos de les persones destinatàries de l’actuació professional i l’interès públic.

El nostre repte és, per tant, oferir serveis d’alta qualitat per als nostres col·legiats/des i per a la societat, donant-los un valor afegit.

En aquesta línia, la Junta de Govern de l’ICAB es compromet a realitzar tots els esforços possibles per:

- Garantir l’excel·lència en la totalitat dels serveis que es presten
- Satisfer les necessitats dels nostres col·legiats/des
- Apropar la professió d’advocat/da al ciutadà
- Assegurar la formació i preparació dels lletrats i lletrades
- Vetllar perquè la ciutadania i la societat en general rebin un servei professional i de qualitat
- Promoure la millora contínua dels serveis i del sistema de gestió
- Implicar al personal de l'organització en les activitats de qualitat i cercar la millora contínua
- Mantenir actualitzada la formació dels treballadors per poder realitzar les tasques que li són encomanades i informar a tot el personal de l'organització sobre el funcionament del Sistema de Gestió de la Qualitat i els objectius fixats
- Donar compliment als requisits legals així com altres requisits que l'organització subscrigui

Mitjançant el desenvolupament d’aquestes accions, L’IL·LUSTRE COL·LEGI DE L'ADVOCACIA DE BARCELONA es compromet a la millora contínua de l’eficàcia del Sistema de Gestió de la Qualitat.

A més, amb l’objectiu de garantir que aquesta Política de Qualitat es compleix, la Direcció es compromet a definir uns objectius de qualitat coherents amb aquesta política i a revisar periòdicament el sistema per a garantir la seva eficàcia, per a què sigui una guia i punt de referència permanent de l’organització.                                                         

Josep Oriol Rusca i Nadal
Degà  de l’Il·lustre Col·legi de l'Advocacia de Barcelona
 

Barcelona, 11 de juliol de 2013