Aquesta pàgina requereix tenir activat el javascript per a funcionar correctament

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis mitjançant l'anàlisi dels seus hàbits de navegació, així com cookies de complement de xarxes socials. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Pot canviar la configuració o obtenir més informació aquí.

Tancar

Normes comunes d’accés i ús dels espais privatius (sales i despatxos)

L'Il·lustre Col·legi de l’Advocacia de Barcelona (ICAB), tant a l’edifici situat al carrer Mallorca, 283, com a la ciutat de la Justícia, disposa de diversos espais i sales que poden ser llogats o cedits gratuïtament, depèn de la ubicació.

Les normes d’accés de les sales i despatxos són les següents:

a) En aquestes sales i despatxos caldrà mantenir les normes bàsiques de respecte i convivència cap a les persones, i fer un bon ús del seu mobiliari i equipaments.
b) No estan permeses les actuacions que suposin un perill per als equipaments del Col·legi o que produeixin molèsties a la resta d’usuaris.
c) No es podrà fer ús de les mateixes per  realitzar activitats lúdiques, malgrat que la Junta de Govern, excepcionalment, podrà autoritzar-ne.
d) Per a la difusió a les dependències col·legials de materials publicitaris d’activitats organitzades per diferents associacions i entitats socials, cal l’aprovació prèvia de l’òrgan de govern del Col·legi i s’han de referir exclusivament a la promoció d’activitats de caràcter formatiu o cultural d’interès per a les persones col·legiades.
e) En les sales o espais comuns no es permet menjar, a excepció que s’hagi comunicat i autoritzat amb anterioritat.
f) S’haurà de complir l’horari preestablert o fixat, per tal de no perjudicar a la resta de companys/es que poden o volen utilitzar la instal·lació.