Aquesta pàgina requereix tenir activat el javascript per a funcionar correctament

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis mitjançant l'anàlisi dels seus hàbits de navegació, així com cookies de complement de xarxes socials. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Pot canviar la configuració o obtenir més informació aquí.

Tancar

Reclamacions


Per poder fer una reclamació o consultar l'estat d'una reclamació ja formulada amb anterioritat, haurà d'emplenar les seves dades d'identificació.

Les dades personals proporcionades per l'interessat s'incorporaran i tractaran en el fitxer automatitzat denominat "Reclamacions", titularitat del Col·legi d'Advocats de Barcelona, inscrit en el Registre General de Dades Personals dependent de l'Agència Espanyola de Protecció de Dades , la finalitat de la qual és posar a disposició de les persones usuàries i consumidores destinatàries dels serveis professionals, i també de les persones col·legiades, la informació sobre els estatuts col·legials; els codis deontològics i de bones pràctiques de la professió; les dades professionals de les persones col·legiades; les vies de reclamació i queixes relatives a l'activitat col·legial o de les persones col·legiades; els recursos que es poden interposar en cas de conflicte, i les mesures necessàries per fer efectives les obligacions esmentades.

Aquestes dades seran tractades d'acord amb la normativa de protecció de dades personals i no seran utilitzades per altres fins, ni cedits o comunicats a tercers amb fins publicitaris, sinó únicament els que formin part del mateix fitxer.

L'interessat podrà exercir els drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició davant l'ICAB, mitjançant escrit dirigit al Col·legi d'Advocats de Barcelona, amb domicili al carrer Mallorca, 283, 08037 de Barcelona, o mitjançant l'adreça de correu electrònic lopd@icab.cat