Aquesta pàgina requereix tenir activat el javascript per a funcionar correctament

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis mitjançant l'anàlisi dels seus hàbits de navegació, així com cookies de complement de xarxes socials. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Pot canviar la configuració o obtenir més informació aquí.

Tancar

Notícies

 • Resultats 1 a 25 de 718
  • 07/07/2020 Formació / Biblioteca › Conferències on-line › Torn d'Ofici i Assistència al Detingut
  Conferència on-line: 'Torn d'ofici. Nous escenaris i impacte de les noves tecnologies' Conferència on-line: 'Torn d'ofici. Nous escenaris i impacte de les noves tecnologies'

  Tindrà lloc el dijous 9 de juliol de 2020, a les 17h, en format de videoconferència. Inscripcions ja disponibles!


  • 06/07/2020 Torn d'Ofici i Assistència al Detingut
  Pagament corresponent a Assistència i Torn d’Ofici (06/07/2020) Pagament corresponent a Assistència i Torn d’Ofici (06/07/2020)

  Us informem que s’ha procedit a efectuar l’ordre de pagament del 100% de les actuacions professionals del Torn d’Ofici i Assistència a la persona detinguda, justificades el mes de juny de 2020.


  • 22/06/2020 Torn d'Ofici i Assistència al Detingut
  Pagament corresponent a Assistència i Torn d’Ofici (22/06/2020) Pagament corresponent a Assistència i Torn d’Ofici (22/06/2020)

  Us informem que s’ha procedit a efectuar l’ordre de pagament del 100% de les actuacions professionals del Torn d’Ofici i Assistència a la persona detinguda, justificades el mes de maig de 2020.


  • 15/06/2020 Torn d'Ofici i Assistència al Detingut
  Servei presencial d'atenció als lletrats i lletrades el Torn d'Ofici amb cita prèvia Servei presencial d'atenció als lletrats i lletrades el Torn d'Ofici amb cita prèvia

  Us informem que, amb motiu de la situació de pandèmia per COVID-19, el servei presencial d'atenció als lletrats i lletrades d'Assistència al Torn d'Ofici, Àrea Jurídica, Tramitació de Justícia Gratuïta i SOJ s'haurà de fer amb cita prèvia, per tal de poder mantenir les distàncies de seguretat exigibles per les autoritats sanitàries.


  • 02/06/2020 Torn d'Ofici i Assistència al Detingut
  Pagament corresponent a Assistència i Torn d’Ofici (2/06/2020) Pagament corresponent a Assistència i Torn d’Ofici (2/06/2020)

  Us informem que s’ha procedit a efectuar l’ordre de pagament del 7% de les actuacions professionals del Torn d’Ofici i Assistència a la persona detinguda, justificades el mes de març de 2020 i el 100% de les justificades a l'abril de 2020.


  • 05/05/2020 Torn d'Ofici i Assistència al Detingut › Titulars › Crisi sanitària
  L'ajornament del pagament del lloguer en el RDL 15/2020 L'ajornament del pagament del lloguer en el RDL 15/2020

  S'adjunta un model per sol·licitar la moratòria en el pagament del lloguer d'arrendaments per a ús distint del d'habitatge, així com de la declaració del compliment de requisits, conforme al Reial Decret-llei 15/2020, de 21 d'abril, de mesures urgents complementàries per a donar suport a l'economia i l'ocupació.


  • 04/05/2020 Torn d'Ofici i Assistència al Detingut
  Pagament corresponent a Assistència i Torn d’Ofici (4/05/2020) Pagament corresponent a Assistència i Torn d’Ofici (4/05/2020)

  Us informem que s’ha procedit a efectuar l’ordre de pagament del 22% de les actuacions professionals del Torn d’Ofici i Assistència a la persona detinguda, justificades el mes de febrer de 2020 i el 93% de les justificades al març de 2020.


  • 28/04/2020 Torn d'Ofici i Assistència al Detingut
  La suspensió del procés de desnonament i la moratòria del deute en el RDL 11/2020, de 31 de març La suspensió del procés de desnonament i la moratòria del deute en el RDL 11/2020, de 31 de març

  S'adjunta un model de formulari per a sol·licitar la suspensió de vista o llançament en procediments de desnonament derivats d'arrendament, així com un model per a sol·licitar l'ajornament del deute arrendatici de l'habitatge habitual per a persones en situació de vulnerabilitat a causa del COVID-19, segons el Reial Decret-llei 11/2020 de 31 de març.


  • 28/04/2020 Notes de Premsa › SolidarICAB › Torn d'Ofici i Assistència al Detingut
  NOTA DE PREMSA: L'ICAB i l'Ajuntament de Barcelona estan treballant en oferir serveis d'orientació jurídica gratuïts per a persones autònomes i pimes amb problemes per afrontar el cànon del lloguer a causa de la Covid-19 NOTA DE PREMSA: L'ICAB i l'Ajuntament de Barcelona estan treballant en oferir serveis d'orientació jurídica gratuïts per a persones autònomes i pimes amb problemes per afrontar el cànon del lloguer a causa de la Covid-19

  Es posarà en marxa el proper 11 de maig i té com a objectiu que les parts puguin renegociar les condicions del contracte


  • 20/04/2020 Torn d'Ofici i Assistència al Detingut
  Equips de protecció per a l'assistència a la persona detinguda o investigada Equips de protecció per a l'assistència a la persona detinguda o investigada

  L'Il·lustre Col·legi de l'Advocacia de Barcelona us recorda que els advocats i advocades que presten el servei del Torn de guàrdia d’assistència a la persona detinguda o investigada tenen a la seva disposició equips de protecció individual (EPI), tant a la seu de Barcelona com a les Delegacions de l’ICAB. Podeu recollir-les al carrer Mallorca, 283, en horari de dilluns a divendres de les 9 a les 15 hores. A la Ciutat de la Justícia les mascaretes s’entregaran a l’Atri. A les Delegacions, als respectius Jutjats.


  • 09/04/2020 Torn d'Ofici i Assistència al Detingut
  Implantació del sistema de videoconferència en l'assistència a la persona detinguda Implantació del sistema de videoconferència en l'assistència a la persona detinguda

  La Comissió de Torn d'Ofici vol informar els companys i companyes sobre la implantació i operativa pràctica de l'assistència a les persones detingudes mitjançant videoconferència.


  • 01/04/2020 Torn d'Ofici i Assistència al Detingut
  Pagament corresponent a Assistència i Torn d’Ofici (1/4/2020) Pagament corresponent a Assistència i Torn d’Ofici (1/4/2020)

  Us informem que s’ha procedit a efectuar l’ordre de pagament del 19% de les actuacions professionals del Torn d’Ofici i Assistència a la persona detinguda, justificades el mes de gener de 2020 i el 78% de les justificades al febrer de 2020


  • 18/03/2020 Crisi sanitària › Torn d'Ofici i Assistència al Detingut ›
  Informació per als col·legiats i col·legiades que prestin assistència a les persones detingudes i investigades Informació per als col·legiats i col·legiades que prestin assistència a les persones detingudes i investigades

  L'Il·lustre Col·legi de l'Advocacia de Barcelona us informa que teniu a la vostra disposició, i fins a fi d'existències, guants per fer les assistències a les persones detingudes i investigades. Podeu recollir-los a la seu de l'ICAB, al carrer Mallorca, 283, en horari de dilluns a dijous, de 9 a 16 hores, i divendres de 9 a 15 hores, a partir del 16 de març. Us recordem que l'ICAB està tancat des del divendres a les 15 hores fins dilluns a les 9 hores. Tanmateix, us adjuntem la Resolució del Secretari d'Estat de Justícia sobre serveis essencials a l'Administració de Justícia de data 14 de març on s'estableix que: '2. Se suministrarán mascarillas, soluciones alcohólicas, guantes y papel desechable en las sedes judiciales y en concreto en los accesos a los edificios, salas de vistas y demás dependencias judiciales en especial en las salas de detenido y dependencias de guardia'.


  • 16/03/2020 Torn d'Ofici i Assistència al Detingut › Crisi sanitària › Titulars
  Informació sobre el servei presencial d’atenció als lletrats i lletrades del Torn d'Ofici i Assistència a la Persona Detinguda Informació sobre el servei presencial d’atenció als lletrats i lletrades del Torn d'Ofici i Assistència a la Persona Detinguda

  Amb motiu de la situació d’emergència sanitària generada pel coronavirus, ens veiem en la necessitat de suprimir el servei presencial d’atenció als lletrats i lletrades a partir del 16 de març i com a mínim durant els propers quinze dies.


  • 13/03/2020 El Prat de Llobregat › Torn d'Ofici i Assistència al Detingut › Gavà
  Guàrdies d’Assistència a la persona Detinguda a tots els partits judicials de l’ICAB Guàrdies d’Assistència a la persona Detinguda a tots els partits judicials de l’ICAB

  Des de l’ICAB s’estan portant a terme gestions des del primer moment en què es va originar l’actual crisi per tal de garantir els protocols de salubritat aconsellats per les autoritats sanitàries. Dins de tot el que hem pogut aconseguir, hi haurà a les dependències policials guants i líquid desinfectant a la vostra disposició. Tanmateix, us recordem la necessitat de mantenir la distància de seguretat requerida. Igualment, s’està elaborant un protocol de col·laboració amb els cos de Mossos d’Esquadra per tal de gestionar l’assistència a les persones detingudes.


  • 11/03/2020 Torn d'Ofici i Assistència al Detingut › Crisi sanitària › Titulars
  S'ajorna el III Congrés del Torn d'Ofici seguint les directrius públiques sanitàries S'ajorna el III Congrés del Torn d'Ofici seguint les directrius públiques sanitàries

  Degut a circumstàncies extraordinàries i seguint les directrius públiques sanitàries en relació al Covid-19, conegut com a coronavirus, se suspèn el III Congrés del Torn d'Ofici previst per als dies 26 i 27 de març de 2020, per a garantir la seguretat de les persones assistents.


  • 10/03/2020 Torn d'Ofici i Assistència al Detingut
  Pagament corresponent a Assistència i Torn d’Ofici Pagament corresponent a Assistència i Torn d’Ofici

  Us informem que s’ha procedit a efectuar l’ordre de pagament del 30% de les actuacions professionals del Torn d’Ofici i Assistència a la persona detinguda, justificades el mes de desembre 2019 i el 81% de les justificades al gener 2020.


  • 09/03/2020 Torn d'Ofici i Assistència al Detingut › Titulars ›
  AJORNAT - III Congrés del Torn d'Ofici - Una advocacia compromesa i independent AJORNAT - III Congrés del Torn d'Ofici - Una advocacia compromesa i independent

  L'Il·lustre Col·legi de l'Advocacia de Barcelona acollirà la tercera edició del Congrés del Torn d'Ofici. Tindrà lloc els dies 26 i 27 de març de 2020 a la Sala d'Actes de l'ICAB. Ja es poden fer les inscripcions a través de la pàgina web col·legial.


  • 06/03/2020 Torn d'Ofici i Assistència al Detingut
  Pagament corresponent a Assistència i Torn d’Ofici Pagament corresponent a Assistència i Torn d’Ofici

  Us informem que restem pendents de rebre, a la major brevetat, el pagament del 30% de les actuacions professionals del Torn d’Ofici i Assistència a la persona detinguda, justificades el mes de desembre 2019 i el 81% de les justificades al mes de gener 2020. Tant aviat ens arribi, procedirem a efectuar l’orde de pagament.


  • 21/02/2020 Torn d'Ofici i Assistència al Detingut
  Comunicat Comunicat

  El Col·legi de l'Advocacia de Barcelona (ICAB) es solidaritza amb el Manifest impulsat per diversos col·legis de l'advocacia i associacions en favor de l'advocacia del Torn d'Ofici.


  • 20/02/2020 Torn d'Ofici i Assistència al Detingut
  Transparència al Torn d’Ofici Transparència al Torn d’Ofici

  S'inclou a continuació informació relativa al funcionament del Torn d'Ofici: la generació de les guàrdies, les designes del torn d'ofici i l'assignació dels lletrats i lletrades.


  • 03/02/2020 Torn d'Ofici i Assistència al Detingut
  Pagament corresponent a Assistència i Torn d'Ofici (3/02/2020) Pagament corresponent a Assistència i Torn d'Ofici (3/02/2020)

  Us informem que s’ha procedit a efectuar l’ordre de pagament del 19% de les actuacions professionals del Torn d’Ofici i Assistència a la persona detinguda, justificades el mes de novembre 2019 i el 70% del mes de desembre 2019.


  • 03/02/2020 Notes de Premsa › Torn d'Ofici i Assistència al Detingut ›
  NOTA DE PREMSA: El Torn d’Ofici de l’ICAB incrementa al gener de 2020 un 20% el nombre d’assistències realitzades respecte el gener de l’any passat NOTA DE PREMSA: El Torn d’Ofici de l’ICAB incrementa al gener de 2020 un 20% el nombre d’assistències realitzades respecte el gener de l’any passat

  Des del Col·legi es vol destacar que durant el primer mes de l’any 2020, l’ICAB han rebut un total de 4.942 assistències, el que suposa un increment d’un 20% respecte al mateix mes de l’any 2019


  • 08/01/2020 Torn d'Ofici i Assistència al Detingut
  Convocatòria de la inscripció voluntària per a seleccionar l’equip de lletrats/ades de l'ICAB que presten el Servei d’Orientació Jurídica Penitenciària, per a 2020 Convocatòria de la inscripció voluntària per a seleccionar l’equip de lletrats/ades de l'ICAB que presten el Servei d’Orientació Jurídica Penitenciària, per a 2020

  Com cada any, s’adjunta convocatòria per tal de cobrir el servei per als lletrats i lletrades exercint al torn de penitenciari. El termini per a sol·licitar la inscripció voluntària serà des del dia 9 de gener fins al dia 16 de gener de 2020 a les 14 hores.


  • 24/12/2019 Torn d'Ofici i Assistència al Detingut
  Pagament corresponent a Assistència i Torn d'Ofici (24/12/2019) Pagament corresponent a Assistència i Torn d'Ofici (24/12/2019)

  Us informem que s’ha procedit a efectuar l’ordre de pagament del 7% de les actuacions professionals del Torn d’Ofici i Assistència a la persona detinguda, justificades el mes d'octubre i el 81% de les actuacions professionals justificades durant el novembre de 2019