Aquesta pàgina requereix tenir activat el javascript per a funcionar correctament

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis mitjançant l'anàlisi dels seus hàbits de navegació, així com cookies de complement de xarxes socials. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Pot canviar la configuració o obtenir més informació aquí.

Tancar
Notícies › El Prat de Llobregat

Nomenament de nova delegada i sotsdelegat de la Delegació Territorial del Prat de Llobregat

  • Tornar
  • Imprimir
  • Enviar a un amic
  • Incrementar text
  • Disminuir text
La Junta de Govern del Col·legi, reunida en sessió de 14 de febrer de 2011, de conformitat amb l’article 9.4 del Reglament de les Delegacions Territorials de l’Il·lustre Col·legi d’Advocats de Barcelona, ha acordat proclamar els següents candidats per als càrrecs de delegada i sotsdelegat de la Delegació Territorial del Prat de Llobregat.

Candidatura
- Per al càrrec de delegada: Sra. Beatriz Baldó Lavilla
- Per al càrrec de sotsdelegat: Sr. Jordi Codina Roig

Igualment i atès que havia estat proclamat un únic candidat per a cadascun dels càrrecs vacants, la Junta de Govern, en aplicació de l’article 9.6 del Reglament de les Delegacions Territorials de l’Il·lustre Col·legi d’Advocats de Barcelona, ha acordat desconvocar les eleccions per proveir els càrrecs de delegat/da i sostdelegat/da de la Delegació del Prat de Llobregat previstes per al 16 de març de 2011, així com nomenar la senyora Beatriz Baldó Lavilla i el senyor Jordi Codina Roig, com a delegada i sotsdelegat, respectivament, de la Delegació Territorial del Prat de Llobregat.

Luis Antonio Sales Camprodon
Secretari

Barcelona, 14 de febrer de 2011
 

Contactes