Aquesta pàgina requereix tenir activat el javascript per a funcionar correctament

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis mitjançant l'anàlisi dels seus hàbits de navegació, així com cookies de complement de xarxes socials. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Pot canviar la configuració o obtenir més informació aquí.

Tancar
Notícies › El Prat de Llobregat

La Junta de Govern ha proclamat les candidatures a delegat/da i sotsdelegat/da de la Delegació Territorial del Prat de Llobregat

  • Tornar
  • Imprimir
  • Enviar a un amic
  • Incrementar text
  • Disminuir text
La Junta de Govern ha proclamat les candidatures a delegat/da i sotsdelegat/da de la Delegació Territorial del Prat de Llobregat 1. Atès que les candidatures presentades reuneixen els requisits i formalitats establertes a l’article 3 Reglament de Règim Interior de les Delegacions del Col·legi (aprovat per Acords de la Junta de Govern de 8 d’octubre de 1998), la Junta de Govern, proclama candidats/des a les eleccions que se celebraran el proper 13 de març per proveir els càrrecs Delegat/da i Subdelegat/da de la Delegació territorial de El Prat de Llobregat, els col·legiats i col·legiades que formen les candidatures que seguidament s’indicaran per rigorós ordre d’entrada al Registre de la Corporació:

Candidatura:
· Delegat: Lluís Mijoler i Martínez, 23.990
· Subdelegat: Jesús M. Reina Gómez, 35.665

Candidatura:
· Delegada: Beatriz Baldó Lavilla, 17.557
· Subdelegada: Elisabeth Ferreras Roman, 33.883

2. Correspon doncs la proclamació dels candidats i la seva publicació en el tauler d’anuncis del Col·legi i de la Delegació, així com a la pàgina web de la Corporació.

3. Així mateix, a partir de la proclamació de candidatures estarà a disposició de les candidatures proclamades una còpia del cens electoral de la Delegació.

4. Per últim, s’acorda enviar un flaix informatiu especial amb l’única notícia de les candidatures que hagin estat proclamades

Barcelona, 3 de març de 2015

Rafael Espino Rierola
Secretari

Contactes