Aquesta pàgina requereix tenir activat el javascript per a funcionar correctament

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis mitjançant l'anàlisi dels seus hàbits de navegació, així com cookies de complement de xarxes socials. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Pot canviar la configuració o obtenir més informació aquí.

Tancar
Notícies › L'Hospitalet de Llobregat / Cornellà › Igualada › Badalona

Publicació del Reglament de les Delegacions Territorials de l'Il·lustre Col·legi d'Advocats de Barcelona

 • Tornar
 • Imprimir
 • Enviar a un amic
 • Incrementar text
 • Disminuir text
Publicació del Reglament de les Delegacions Territorials de l'Il·lustre Col·legi d'Advocats de Barcelona La Junta de Govern de l’Il·lustre Col·legi d’Advocats de Barcelona, en sessió de 30 de novembre de 2010, va adoptar l’acord d’aprovar definitivament el projecte de modificació del Reglament de les Delegacions Territorials de la Corporació, que entrarà en vigor l’endemà de la seva publicació en la pàgina web col·legial.

Contra l’acord anterior, que, de conformitat amb l’article 67 de la Llei 7/2006, de 31 de maig, de l’exercici de professions titulades i dels Col·legis professionals, posa fi a la via administrativa, es pot interposar recurs contenciós administratiu davant els Jutjats Contenciosos Administratius de Barcelona, en el termini de dos mesos des de l’endemà de la publicació d’aquest anunci a la pàgina web col·legial.

Barcelona, 21 de desembre de 2010.

El secretari,
Luis A. Sales Camprodon
 

Contactes

  • Departaments i Comissions de l'ICAB  
  Secretaria de Junta de Govern
  Mallorca, 283
  08037 Barcelona , Barcelona - España

  T. 93 601 12 12 - EXT. 5312 F. 93 487 15 70 E. secretariadejunta@icab.cat