Aquesta pàgina requereix tenir activat el javascript per a funcionar correctament

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis mitjançant l'anàlisi dels seus hàbits de navegació, així com cookies de complement de xarxes socials. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Pot canviar la configuració o obtenir més informació aquí.

Tancar
Notícies › Comissió de Cultura / Seccions › Formació / Biblioteca › Vilafranca del Penedès

Disponible a partir del 30 de gener el videostreaming de la jornada sobre el concurs de la persona física organitzada per les Delegacions de Vilanova i Vilafranca

  • Tornar
  • Imprimir
  • Enviar a un amic
  • Incrementar text
  • Disminuir text
Disponible a partir del 30 de gener el videostreaming de la jornada sobre el concurs de la persona física organitzada per les Delegacions de Vilanova i Vilafranca Fins al 30 d’abril de 2018 estarà disponible al web de l’ICAB l'opció de recuperar el videostreaming de la jornada sobre el concurs de la persona física celebrada el 26 de gener de 2018 a la seu de Foment Vilanoví.

Podeu adquirir el visionat d’aquesta sessió (20 euros) a través del següent enllaç:

Organitzada per les Delegacions de Vilanova i Vilafranca del Col·legi, la conferència va comptar amb la participació, com a ponents, de l’advocada Paz Cano i de Borja Pardo Ibáñez, advocat, mediador concursal i administrador concursal.

El secretari de la Junta de Govern de l’ICAB i responsable de Delegacions, Jesús Sánchez, va ser l’encarregat de presentar aquesta jornada que va abordar en profunditat diferents aspectes de la fase extrajudicial i l’acord extrajudicial de pagaments, i de la fase judicial, el concurs consecutiu i el benefici d’exoneració de passiu insatisfet.

Per a més informació, contacteu amb el Departament de Formació de l'ICAB.

Contactes