Aquesta pàgina requereix tenir activat el javascript per a funcionar correctament

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis mitjançant l'anàlisi dels seus hàbits de navegació, així com cookies de complement de xarxes socials. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Pot canviar la configuració o obtenir més informació aquí.

Tancar

Delegació de l'ICAB del Prat de Llobregat

Delegació de l'ICAB del Prat de Llobregat

Delegada: Alejandra Suárez Alonso
Sotsdelegada: María U. López Camacho
Personal administratiu: Marta Domínguez
Cens: 83
Antiguitat: 1986
Serveis: 2 ordinadors, 1 fotocopiadora, 4 taquilles, 1 font d'aigua, 1 màquina de cafè, 20 togues, carregador de dispositius mòbils
Jutjats: 5 Jutjats de Primera Instància i Instrucció
Horari personal administratiu: Dilluns, Dimarts, Dimecres i Divendres de 10 a 14 hores

Documents

Contactes

Notícies

 • Resultats 19 a 21 de 26
  • 15/02/2011
  • El Prat de Llobregat
  Nomenament de nova delegada i sotsdelegat de la Delegació Territorial del Prat de Llobregat

  La Junta de Govern del Col·legi, reunida en sessió de 14 de febrer de 2011, de conformitat amb l’article 9.4 del Reglament de les Delegacions Territorials de l’Il·lustre Col·legi d’Advocats de Barcelona, ha acordat proclamar els següents candidats per als càrrecs de delegada i sotsdelegat de la Delegació Territorial del Prat de Llobregat.


  • 26/01/2011
  • El Prat de Llobregat
  Convocatòria eleccions a la Delegació del Prat de Llobregat Convocatòria eleccions a la Delegació del Prat de Llobregat

  1. De conformitat amb les previsions de l’article 7 del Reglament de les Delegacions Territorials de l'Il·lustre Col·legi d'Advocats de Barcelona i altres normes concordants, la Junta de Govern, en sessió ordinària de 24 de gener de 2011, ha acordat convocar eleccions per al dimecres 16 de març de 2011 per proveir els càrrecs de delegat/da i sotsdelegat/da de la Delegació territorial del Prat de Llobregat.


  • 21/12/2010
  • L'Hospitalet de Llobregat / Cornellà › Igualada › Badalona
  Publicació del Reglament de les Delegacions Territorials de l'Il·lustre Col·legi d'Advocats de Barcelona Publicació del Reglament de les Delegacions Territorials de l'Il·lustre Col·legi d'Advocats de Barcelona

  La Junta de Govern de l’Il·lustre Col·legi d’Advocats de Barcelona, en sessió de 30 de novembre de 2010, va adoptar l’acord d’aprovar definitivament el projecte de modificació del Reglament de les Delegacions Territorials de la Corporació, que entrarà en vigor l’endemà de la seva publicació en la pàgina web col·legial.