Aquesta pàgina requereix tenir activat el javascript per a funcionar correctament

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis mitjançant l'anàlisi dels seus hàbits de navegació, així com cookies de complement de xarxes socials. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Pot canviar la configuració o obtenir més informació aquí.

Tancar
Agenda

Conferència: 'L'exercici de la professió d'advocat als Estats Units'

Conferència: 'L'exercici de la professió d'advocat als Estats Units'
  • Data inici: 21-06-2010
  • Data finalització: 21-06-2010
  • Lloc: Sala 35 de la seu col·legial (c/ Mallorca, 283)
  • Horari: 19.30 hores
Ponent: Marta Colomar García // Presenta: Josep Llàcer Morell

PONENT: Marta Colomar García

Advocada.  La seva pràctica es concentra en Dret Internacional privat i, concretament, en Dret processal i mercantil internacional. Serveix d’enllaç entre empreses nord-americanes i estrangeres per canalitzar inversió i temes de litigi internacional. 

Col·egiada pel Col·legi d’Advocats de Barcelona, Col·legi d’Advocats de Florida, Llicenciada per a l’exercici de la professió a la Cort Federal del Districte Sud de Florida i la Cort d’Apel·lacions del Districte de Columbia a Washington DC. 

La firma Diaz, Reus & Targ, LLP s’especialitza en Dret Internacional oferint serveis integrals d’assessorament d’inversió, OFAC, fusions i adquisicions, així com litigi internacional, FSIA i arbitratje internacional.  DRT té els seus serveis centrals a Miami, Florida, i té oficines arreu del món: Bogotà, Shangai, Brasil, Mèxic, Caracas i Frankfurt.  

PRESENTA: Josep Llàcer Morell

Advocat i vocal del Grup d'Advocats Joves.

Contactes