Aquesta pàgina requereix tenir activat el javascript per a funcionar correctament

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis mitjançant l'anàlisi dels seus hàbits de navegació, així com cookies de complement de xarxes socials. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Pot canviar la configuració o obtenir més informació aquí.

Tancar
Agenda

JORNADA: 'L'ús de les llengües cooficials de l'Estat en l'Administració de Justícia'

JORNADA: 'L'ús de les llengües cooficials de l'Estat en l'Administració de Justícia'
  • Data inici: 16-10-2009
  • Data finalització: 16-10-2009
  • Lloc: Centre d'Estudis Jurídics i Formació Especialitzada (Ausiàs Marc, 40 - 08010, Barcelona)
  • Horari: Divendres, 16 d'octubre de 2009
Organitza: Associació de Juristes en Defensa de la Llengua Pròpia (AJDLP)

El proper divendres 16 d’octubre se celebrarà la 6a jornada L’ús de les llengües cooficials de l’estat en l’administració de justícia al Centre d’Estudis Jurídics i Formació Especialitzada (c/ Ausiàs Marc, 40).

Després d’haver realitzat cinc jornades, l’Associació de Juristes en Defensa de la Llengua Pròpia (AJDP) ha plantejat la d’aquest any dedicant-la a l’ús de les diferents llengües minoritàries que conviuen a l’Estat i que pateixen una situació poc idònia en l’àmbit judicial.

La Jornada compta amb el suport de la Generalitat de Catalunya, del Consell dels Il·lustres Col·legis d'Advocats de Catalunya, de l'Il·lustre Col·legi de Procuradors dels Tribunals de Barcelona i del Grup d'Advocats Joves de l'ICAB.

>>> PODEU TROBAR EL PROGRAMA COMPLET I LA BUTLLETA D'INSCRIPCIÓ AL DOCUMENT ADJUNT

Documents