Aquesta pàgina requereix tenir activat el javascript per a funcionar correctament

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis mitjançant l'anàlisi dels seus hàbits de navegació, així com cookies de complement de xarxes socials. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Pot canviar la configuració o obtenir més informació aquí.

Tancar
Agenda

SANT RAIMON DE PENYAFORT 2010 - Concurs d'oratòria Amadeu Maristany

SANT RAIMON DE PENYAFORT 2010 - Concurs d'oratòria Amadeu Maristany
  • Data inici: 29-01-2010
  • Data finalització: 29-01-2010
  • Lloc: Sala de Recepcions de la seu col·legial (c/ Mallorca, 283)
  • Horari: 19.00 hores
El 29 de gener de 2010, a les 19.00 hores, tindrà lloc a la Sala de Recepcions de la seu col·legial una nova edició del concurs d'oratòria Amadeu Maristany que organitza el GAJ.

Aquest certamen pretén posar a prova les dots oratòries dels joves advocats del Col·legi de Barcelona, tot mesurant el seu sentit de l’humor, imaginació, enginy, habilitats retòriques i, en general, la seva formació jurídica.

En tot moment s’atorgarà prioritat al seu vessant lúdic i, en especial, a la ironia, sempre que es manifestin en un context de bon gust, respecte i tolerància, sense que en cap cas puguin ser valorades aquelles intervencions amb un to xenòfob, sexista o discriminatori.

Tots els concursants han de dur a terme l’exposició i argumentació de tesis de defensa que, a priori, haurien de resultar absurdes, desproporcionades, grotesques, falses o, fins i tot, indignants, tot fent servir la retòrica per a dotar-les de credibilitat, viabilitat i raons de forma i de fons que en justifiquin la tutela judicial efectiva i el convenciment de l’auditori respecte de la tesi defensada.

La inscripció es podrà realitzar per telèfon al 93 496 18 80 (Sra. Pepi Martínez), per e-mail (advocatsjoves@icab.cat), per fax (93 488 06 13), o presencialment (apud acta), davant la Secretaria del GAJ o davant el Tribunal fins a 15 minuts abans de l’inici del concurs.

El primer classificat rebrà una Toga (nova) i 1.200 Euros.

El segon classificat rebrà un regal dels que pertanyen a la línia de marxandatge del GAJ o l’ICAB i 600 Euros.

*** Per a més informació, consulteu les bases del concurs.

Documents

Contactes