Aquesta pàgina requereix tenir activat el javascript per a funcionar correctament

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis mitjançant l'anàlisi dels seus hàbits de navegació, així com cookies de complement de xarxes socials. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Pot canviar la configuració o obtenir més informació aquí.

Tancar
Agenda

AJORNAT - Màster en direcció de despatxos i màrqueting jurídic - ISDE

AJORNAT - Màster en direcció de despatxos i màrqueting jurídic - ISDE
  • Data inici: 27-04-2010
  • Data finalització: 28-12-2010
  • Lloc: Campus ICAB (c/ Mallorca, 283 - Barcelona) - SESSIÓ INFORMATIVA: 22 d’Abril a les 19:30 h; Confirmar assistència a nbravo@isdemasters.com
  • Horari: Del 27/04/2010 al 28/12/2010. El mes d’agost no serà lectiu. Horari: Dimarts i dijous, de 18 a 21h
Organitzador: ISDE-Campus ICAB

 

•    Mòduls: El Màster es pot cursar o bé de forma completa o bé de forma modular

Els despatxos i els seus professionals s’enfronten a un escenari cada vegada més competitiu i globalitzat, que els exigeix actualitzar els seus coneixements sobre gestió professional.

Aquest programa de postgrau ha estat dissenyat amb l’objectiu d’ajudar als professionals a adaptar-se a aquestes noves exigències, completant la seva formació de forma que puguin donar un pas important en les seves carreres professionals al permetre accedir a la direcció i gestió integral d’una firma.

El Màster en Direcció de Despatxos i Màrqueting Jurídic es proposa transmetre les tècniques i els conceptes en gestió professional de despatxos i aprofundir en eines com el màrqueting, la gestió, la comptabilitat i els recursos humans; oferir una metodologia de treball que capaciti per a afrontar noves situacions i nous reptes i impulsar el desenvolupament professional dels seus participants no només en el terreny de Direcció i Gestió sinó també estimular el desenvolupament de les competències i habilitats directives.

Dades de contacte / inscripció:

Neftalí Bravo Saludes
Coordinació de Programes ISDE Barcelona
C/ Ciutat de Granada, 131
08018 – Barcelona
Telf.: +34 934 039 712
Fax: +34 934 039 713
E-mail: nbravo@isdemasters.com
www.isdemasters.com

 
•    Condicions especials per a col·legiats ICAB: L’ISDE i el Campus ICAB atorguen una beca del 100% i una altra del 50% del import del Màster.

•    Inscripció: Inscriu-te ara i assegura la teva plaça fent clic aquí

Per a informar-vos sobre l’objectiu del màster, metodologia i estructura, programa acadèmic, preu, localització i calendari, consulteu l’arxiu adjunt.

Documents

Contactes