Aquesta pàgina requereix tenir activat el javascript per a funcionar correctament

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis mitjançant l'anàlisi dels seus hàbits de navegació, així com cookies de complement de xarxes socials. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Pot canviar la configuració o obtenir més informació aquí.

Tancar
Agenda

Conferència GAJ: 'Escriptura eficaç i imatge professional al segle XXI'

Conferència GAJ: 'Escriptura eficaç i imatge professional al segle XXI'
  • Data inici: 06-06-2016
  • Data finalització: 06-06-2016
  • Lloc: Aula 73 de l'ICAB (Mallorca 283)
  • Horari: De 19:30 a 21:30 hores
Organitza: Grup de l’Advocacia Jove (GAJ) del Col·legi de l’Advocacia de Barcelona (ICAB). Formació en Dret orientada a advocats/des i altres professionals.

Conferència GAJ: 'Escriptura eficaç i imatge professional al segle XXI'

Ponents:

Irene Yúfera Gómez, Llicenciada en Filologia Hispànica per la Universitat de Barcelona (1989) i diplomada en Logopèdia per la Universitat Autònoma de Barcelona (1991). Va finalitzar un postgrau en Clínica Psicoanalítica amb Nens i Adolescents (1997) i el màster Expert en espanyol com a llengua estrangera en àmbits professionals (2012). És professora associada en el Departament de Filologia Hispànica de la Facultat de Formació del Professorat de la Universitat de Barcelona.

Mª Ángeles García Asensio, Llicenciada en Filologia Hispànica (Llengua) i doctora en Llengua Espanyola per la Universitat de Barcelona. És professora titular del departament de Filologia Hispànica i desenvolupa la seva docència en la Facultat de Formació del Professorat, en la Facultat de Biblioteconomia i Documentació i en la Facultat de Filologia de la Universitat de Barcelona des de 1997.

Presenta:

Pol Olivet ,advocat i Vicepresindet del Grup de l'Advocacía Jove de l'ICAB

Contactes