Aquesta pàgina requereix tenir activat el javascript per a funcionar correctament

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis mitjançant l'anàlisi dels seus hàbits de navegació, així com cookies de complement de xarxes socials. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Pot canviar la configuració o obtenir més informació aquí.

Tancar
Agenda

Trobada Internacional: 'El valor dels joves professionals'

Trobada Internacional: 'El valor dels joves professionals'
  • Data inici: 30-04-2016
  • Data finalització: 30-04-2016
  • Lloc: Col·legi de l'Advocacia de Barcelona (Mallorca, 283)
Organitza: Grup de l’Advocacia Jove (GAJ)

Sota el lema El valor dels joves professionals, aquesta trobada internacional té com a objectiu analitzar l’àmbit laboral dels joves europeus, promoure el networking i establir sinergies, col·laboracions i fomentar l’emprenedoria. Serà el dissabte 30 d’abril al Col·legi de l’Advocacia de Barcelona.

La nostra societat compta amb la generació de joves més ben preparada a nivell formatiu. Conscients d’aquesta realitat i del fet que la joventut és un valor que no es pot comprar ni modificar, joves professionals de diferents sectors i països compartiran les seves experiències, problemàtiques i coneixements.

Un dels objectius principals d’aquesta trobada és analitzar la situació dels joves en l’àmbit laboral i debatre sobre les tendències internacionals en relació a la contractació. Serà també una gran oportunitat per fer networking i per promoure sinergies, col·laboracions i l’emprenedoria entre els joves.

La trobada està organitzada pel Grup de l’Advocacia Jove de Barcelona (GAJ), el Col·legi de l’Advocacia de Barcelona (ICAB), l’European Young Bar Association (EYBA), la Jove Cambra Internacional de Catalunya (JCI) i la Federació d’Associacions de Joves Emprenedors i Empresaris de Catalunya (FAJEEC).

TIPUS D'INSCRIPCIÓ

· OPCIÓ 1 60 €: Programa Complert (esmorzars, dinar i sopar)
· OPCIÓ 2 90 €: Programa Complert (esmorzars, dinar i sopar) + 1 acompanyant al sopar
· OPCIÓ 3 40 €: Programa Acadèmic (esmorzar i dinar inclosos, sense sopar)
· OPCIÓ 4 40 €: Només Sopar (10% IVA inclòs)

Trobareu tota la informació, programa i inscripció AQUÍ

http://www.vypbarcelona.com

Contactes