Aquesta pàgina requereix tenir activat el javascript per a funcionar correctament

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis mitjançant l'anàlisi dels seus hàbits de navegació, així com cookies de complement de xarxes socials. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Pot canviar la configuració o obtenir més informació aquí.

Tancar
Agenda

Curs GAJ: 'Connecta amb les teves emocions: Benestar per viure plenament'

Curs GAJ: 'Connecta amb les teves emocions: Benestar per viure plenament'
  • Data inici: 01-07-2019
  • Data finalització: 09-07-2019
  • Lloc: Aula 65 de l'ICAB (Mallorca 283)
  • Horari: De 19.00 a 21.00 hores
Organitza: Grup de l’Advocacia Jove (GAJ) del Col·legi de l’Advocacia de Barcelona (ICAB). Formació en Dret orientada a advocats/des i altres professionals.

Curs GAJ: ‘Connecta amb les teves emocions: Benestar per viure plenament’

Descripció :
Les emocions formen part de la vida personal i professional de l'advocat/da. Tenir benestar i regular les nostres emocions com a professional de l’advocacia ens permetrà tenir una vida més saludable, aproximar-nos al nostre client, gestionar l’estrès i regular la nostre frustració per així augmentar el nostre rendiment. La formació desenvoluparà al llarg de 4 sessions de dues hores aquests continguts:

1 de Juliol: INTRODUCCIÓ EMOCIONAL.: EMOCIONS, SENTIMENTS I ESTATS D'ANIM.

3 de Juliol LA IMPORTÀNCA DE TENIR INTEL·LIGENCIA EMOCIONAL EN L'ADVOCACIA, I ESTILS DE COMUNICACIÓ.

8 de Juliol COM FUNCIONEM NEUROLÒGICAMENT

9 de Juliol LA FELICITAT -   GESTIÓ DE L'ESTRÈS.


Qui ho imparteix:
Glòria Sacasas Garriga, Llicenciada en Empresarials a la Queens University of Belfast, dedicada al món comercial durant més de 20 anys. Diplomada en PNL y especialitzada en educació emocional i benestar.


Destinataris:
Tots aquells professionals de la l’advocacia y altres persones interessades en Educació Emocional ,que vulguin abordar habilitats de vida, competències socials i que tinguin curiositat per conèixer eines de regulació de les emocions i d’autogestió.
 

Mètode:
Metodologia activa i practico teòrica amb l’objectiu que els participants prenguin consciència de les seves emocions, la incidència que tenen i puguin gestionar-les

Contactes