Aquesta pàgina requereix tenir activat el javascript per a funcionar correctament

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis mitjançant l'anàlisi dels seus hàbits de navegació, així com cookies de complement de xarxes socials. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Pot canviar la configuració o obtenir més informació aquí.

Tancar
Agenda

Curs d'Expressió Escrita - NIVELL AVANÇAT

Curs d'Expressió Escrita - NIVELL AVANÇAT
  • Data inici: 08-10-2009
  • Data finalització: 26-11-2009
  • Lloc: Aula 62 de la seu col·legial (C/Mallorca 283)
  • Horari: Dijous de 20 a 22 hores
Dirigit a persones que hagin cursat el nivell 1 del Curs d’expressió escrita i correcció de textos legals.

Continguts:

Es treballaran aspectes teòrics i pràctics de la redacció legal, amb aportació de textos de diversos tipus per part dels participants i de la professora, per tal de millorar l’expressió escrita, conèixer els punts forts i febles de cada participant i pulir-los i corregir-los, respectivament.

- Bloc teòric. S’aprofundirà en el coneixement de normes ortogràfiques i estilístiques que permetin millorar la redacció de tot tipus de documents legals.

- Bloc pràctic. Es treballarà la construcció del discurs persuasiu en l'àmbit legal, en relació amb els següents aspectes:

- L’argumentació: el material persuasiu

- La construcció del text: ordre i estructura

- La brevetat, claredat i versemblança en l’exposició dels fets (demandes) i altres parts dels textos legals

- Idioma del curs: castellà (els participants poden portar textos en català si ho desitgen)

Professora:

IRENE RENAU:  Llicenciada en Filologia Hispànica, investigadora a l’Institut Universitari de Lingüística Aplicada (Universitat Pompeu Fabra), correctora professional i lexicògrafa. Ha escrit dues ortografies y ha col·laborat en la redacció d'uns deu diccionaris de llengua castellana. És professora del Programa d’Escriptura Creativa de la Universitat Autònoma de Barcelona.

Contactes