Aquesta pàgina requereix tenir activat el javascript per a funcionar correctament

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis mitjançant l'anàlisi dels seus hàbits de navegació, així com cookies de complement de xarxes socials. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Pot canviar la configuració o obtenir més informació aquí.

Tancar
Agenda

Seminari: 'Agressions sexuals en els espais d’oci: prevenció i suport a les víctimes'

Seminari: 'Agressions sexuals en els espais d’oci: prevenció i suport a les víctimes'
 • Data inici: 25-04-2018
 • Data finalització: 25-04-2018
 • Lloc: Aula 72-73 de l'ICAB (Mallorca 283)
 • Horari: De 16.00 a 20.00 hores
Organitza: Comissió de Justícia Penal Internacional i Drets Humans del Col·legi de l’Advocacia de Barcelona (ICAB) i Societat Catalana de Victimologia

Inauguració:

· Erika Torregrossa Acuña, Vicepresidenta de la Comissió de Justícia Penal Internacional i Drets Humans
· Dr. Josep M. Tamarit Sumalla, President de la Societat catalana de victimologia

16.00 Primera taula: Aspectes jurídics i psicològics de les agressions sexuals en espais d’oci: factors de risc, impacte en les víctimes i victimització secundària.

· Ponents: Ramon Garcia Albero (catedràtic de Dret penal de la Universitat de Lleida) Mila Arch Martín (Psicòloga forense i professora de Psicologia de la Universitat de Barcelona)

· Modera: Dr. Josep M. Tamarit Sumalla (President de la Societat catalana de victimologia)

17.30: Pausa

18.00 Segona taula: Experiències de prevenció i de suport a les víctimes.

· Ponents: Eva Solé, psiquiatra; Mercè Comes, infermera, Clara Gómez, psicòloga, (Hospital Clínic), Mercè Claramunt Bielsa (advocada i mediadora), Montserrat Escudé (Cap de la Unitat Central de Proximitat i Atenció al Ciutadà de Mossos d’Esquadra), Montserrat Juanpere (Ajuntament de Barcelona) i Ester Pagès, Psicòloga (Associació d’Assistència a Dones Agredides Sexualment)

· Modera: Sara Guila Fidel (Psicòloga. Servei de Psiquiatria Hospital Vall d’Hebron. Membre de la Junta de la SCV).

19.30: Cloenda

Contactes

  • Departaments i Comissions de l'ICAB  
  Comissions
  Mallorca, 283
  08037 Barcelona , Barcelona - España

  Comissió d'Advocats de Responsabilitat Civil i Assegurances, Comissió de Defensa dels Drets de la Persona i del Lliure Exercici de l'Advocacia, Comissió de Dones Advocades, Comissió de Dret Penitenciari, Comissió de Drogues , Comissió de Justícia Penal Internacional , Comissió dels Drets de la Gent Gran , Comissió per a la Igualtat de Drets dels Nous Models de Família, Comissió de Prospectives, Comissió d'Advocats d'Empresa T. 93 601 12 12 - EXT. 5341 F. 93 487 16 49 E. comissions@icab.cat