Aquesta pàgina requereix tenir activat el javascript per a funcionar correctament

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis mitjançant l'anàlisi dels seus hàbits de navegació. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Pot canviar la configuració o obtenir més informació aquí.

Tancar

Comissió del Torn d'Ofici i Assistència al Detingut

Comissió del Torn d'Ofici i Assistència al Detingut

La Comissió del Torn d’Ofici i Assistència al Detingut és una Comissió Delegada de la Junta de Govern de l’Il·lustre Col·legi d'Advocats de Barcelona (ICAB), tenint com a funcions les previstes en el Reglament del Torn d’Ofici del nostre Col·legi.

Formada per 20 vocals inscrits en el Torn d’Ofici i Assistència al Detingut, entre les seves funcions es troba l’establiment de vies que facilitin la informació, la promoció de la formació continuada i especialitzada entre el col·lectiu d’advocats i advocades adscrits al Torn d’Ofici, la resolució de les incidències que es puguin donar amb les designes, la tramitació dels expedients informatius i disciplinaris i, en general, el seguiment del Servei de Torn d’Ofici i Assistència al Detingut, proposant a la Junta de Govern les mesures que es considerin convenients per al seu correcte funcionament.

Tanmateix, des de l’àrea jurídica de la Comissió s'atenen les consultes dels advocats i advocades relatives a les designes efectuades d’ofici i es realitzen les publicacions relatives a criteris i novetats vinculades al Torn d’Ofici, actualització del web, i dades estadístiques.

Membres de la comissió

Contactes