Aquesta pàgina requereix tenir activat el javascript per a funcionar correctament

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis mitjançant l'anàlisi dels seus hàbits de navegació, així com cookies de complement de xarxes socials. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Pot canviar la configuració o obtenir més informació aquí.

Tancar

Notícies

 • Resultats 201 a 225 de 631
  • 09/06/2015 Grup de l'Advocacia Jove (GAJ Barcelona)
  Aprovació inicial dels Estatuts del Grup de l'Advocacia Jove de l’Il·lustre Col·legi de l'Advocacia de Barcelona Aprovació inicial dels Estatuts del Grup de l'Advocacia Jove de l’Il·lustre Col·legi de l'Advocacia de Barcelona

  La Junta de Govern del Col·legi d’Advocacia de Barcelona, en sessió de 9 de juny de 2015, ha aprovat inicialment els Estatuts del Grup de l'Advocacia Jove de l’Il·lustre Col·legi de l'Advocacia de Barcelona; sotmetre’l a informació pública col·legial, d’acord amb l’article 42.2 de la Llei 7/2006, de 31 de maig, d’exercici de professions titulades i dels col·legis professionals, publicant-lo a la pàgina web, durant el període d’un mes, des de la data de publicació, a fi que les persones col·legiades puguin examinar-lo i formular les al·legacions, els suggeriments o les esmenes que considerin convenients.


  • 29/05/2015 Grup de l'Advocacia Jove (GAJ Barcelona)
  Afterwork del GAJ el 4 de juny Afterwork del GAJ el 4 de juny

  El GAJ vol celebrar l'arribada de la calor amb un nou afterwork per a tots els seus membres, i no hi pots faltar!!! Tindrà lloc el proper dia 4 de juny a les 19:00 hores a la terrassa de l'ICAB.


  • 22/05/2015 Grup de l'Advocacia Jove (GAJ Barcelona)
  Convocatòria d'Assemblea General Extraordinària del GAJ per al 5 de juny Convocatòria d'Assemblea General Extraordinària del GAJ per al 5 de juny

  5 de juny de 2015. Lloc: Aula 61, 6a planta, c/ Mallorca, 283 - 08037 Barcelona (seu col·legial)


  • 21/05/2015 Grup de l'Advocacia Jove (GAJ Barcelona)
  El proper 19 de juny el GAJ us proposa una ruta cultural per les bodegues de Gràcia - PLACES EXHAURIDES El proper 19 de juny el GAJ us proposa una ruta cultural per les bodegues de Gràcia - PLACES EXHAURIDES

  Des del GAJ us convidem a conèixer el barri de Gràcia a través d'una de les tradicions més enraigades: les rutes de bodegues. A través d'un recorregut per nombrosos carrers i places del barri redescobrim algunes de les més emblemàtiques bodegues degustant els productes típics de les mateixes.


  • 20/05/2015 Grup de l'Advocacia Jove (GAJ Barcelona)
  CANVI DE DATA: El proper 2 de juny, el GAJ nomena els seus Membres d'Honor CANVI DE DATA: El proper 2 de juny, el GAJ nomena els seus Membres d'Honor

  L'esdeveniment tindrà lloc al Pati de Columnes de l'ICAB a les 19 hores, i a la finalització farem una copa de cava.


  • 12/05/2015 Grup de l'Advocacia Jove (GAJ Barcelona)
  SAVE THE DATE: El proper 4 de juny, el GAJ et proposa un nou afterwork a la terrassa de l'ICAB! SAVE THE DATE: El proper 4 de juny, el GAJ et proposa un nou afterwork a la terrassa de l'ICAB!

  El GAJ vol celebrar l'arribada de la calor amb un nou afterwork per a tots els seus membres, el proper dia 4 de juny a les 19:00 hores a la terrassa de l'ICAB. Estigues atent perquè properament et donarem més informació.


  • 07/05/2015 Grup de l'Advocacia Jove (GAJ Barcelona)
  El GAJ organitza el 14 de maig un debat amb els joves candidats a les municipals El GAJ organitza el 14 de maig un debat amb els joves candidats a les municipals

  Amb motiu de les properes eleccions municipals, el Grup d'Advocats Joves organitza el dia 14 de maig, a les 19 hores, al Pati de Columnes, un debat amb els i les joves candidats/tes de les formacions polítiques que tenen actualment representació a l'Ajuntament de Barcelona.


  • 28/04/2015 Grup de l'Advocacia Jove (GAJ Barcelona) › Oferta de la setmana GAJ ›
  Oferta especial per als agrupats del GAJ: Atelier Libros Oferta especial per als agrupats del GAJ: Atelier Libros

  Atelier ofereix un 5% de descompte en qualsevol compra realitzada a les seves llibreries i la primera quota gratuïta en l'obertura d'un compte de llibreria (compromís de permanència d'un any).


  • 28/04/2015 Grup de l'Advocacia Jove (GAJ Barcelona)
  SAVE THE DATE: The Annual General Meeting & Summer Conference of the EYBA (18-20 de juny) SAVE THE DATE: The Annual General Meeting & Summer Conference of the EYBA (18-20 de juny)

  Reserva’t els dies 18 a 20 de juny per assistir a la Annual General Meeting & Summer Conference que es celebrarà a Copenhaguen (Dinamarca).


  • 21/04/2015 Grup de l'Advocacia Jove (GAJ Barcelona)
  Valoració Torneig de Pàdel GAJ 2015 Valoració Torneig de Pàdel GAJ 2015

  El passat dissabte 18 d’abril de 2015 va tenir lloc el Torneig de Pàdel GAJ 2015, en el qual 16 parelles d’advocats van competir per aconseguir la primera i segona posició de les categories Principiant i Avançada.


  • 17/04/2015 Grup de l'Advocacia Jove (GAJ Barcelona)
  Convocatòria d'Assemblea General Ordinària del GAJ per al 22 d'abril Convocatòria d'Assemblea General Ordinària del GAJ per al 22 d'abril

  22 d'abril de 2015 a l'Aula 6 del Centre de Formació ICAB (c/ Mallorca, 281)


  • 14/04/2015 Grup de l'Advocacia Jove (GAJ Barcelona)
  Últimes places disponibles per al Torneig de Pàdel GAJ BCN 2015 del 18 d'abril a Pàdel Ocisport! Últimes places disponibles per al Torneig de Pàdel GAJ BCN 2015 del 18 d'abril a Pàdel Ocisport!

  Un any més el GAJ Barcelona organitza el torneig més esperat pels agrupats amateurs en aquest esport: el torneig de pàdel GAJ BCN 2015!


  • 07/04/2015 Grup de l'Advocacia Jove (GAJ Barcelona)
  The EYBA- Newsletter. Edició Primavera 2015 The EYBA- Newsletter. Edició Primavera 2015

  A continuació podreu consultar la nova edició de Primavera de la revista de la 'European Young Bar Association (EYBA)', que inclou una especial referència de la trobada que es va realitzar a Londres el passat setembre, la International Weekend i l’article confeccionat per l’Elisabeth Batista, actualment membre del Comitè Executiu del GAJ Barcelona i vicepresidenta de l'EYBA.


  • 17/03/2015 Grup de l'Advocacia Jove (GAJ Barcelona)
  SAVE THE DATE: Pàdel GAJ el 18 d'abril! SAVE THE DATE: Pàdel GAJ el 18 d'abril!

  Si ets un aficionat al pàdel i agrupat del GAJ, ara tens l'oportunitat de participar en el Torneig de Pàdel que organitza el Grup d’Advocats Joves (GAJ) per als seus agrupats. El torneig tindrà lloc el 18 d'abril de 2015, al matí, al Poliesportiu Municipal Sergio Manzano de Bellvitge. Estigues atent que en breu ampliarem els detalls del torneig i obrirem les inscripcions!


  • 04/03/2015 Oferta de la setmana GAJ › Grup de l'Advocacia Jove (GAJ Barcelona) ›
  Oferta especial per als agrupats del GAJ: Institut Gomà Oferta especial per als agrupats del GAJ: Institut Gomà

  Ofereix el 10% de descompte als col·legiats posseïdors del canet GAJ en determinats serveis.


  • 26/02/2015 Grup de l'Advocacia Jove (GAJ Barcelona) › Titulars ›
  Presentació i tast de la cervesa TOGA el 5 de març a l'ICAB Presentació i tast de la cervesa TOGA el 5 de març a l'ICAB

  El proper 5 de març a les 19.30 hores tindrà lloc al Pati de Columnes del Col·legi d'Advocats de Barcelona, la presentació i tast explicatiu de la cervesa TOGA, una cervesa genuïna i única en la seva espècie. L'ànima de l'advocacia convertida en cervesa. TOGA és un projecte solidari impulsat pel Col·legi d'Advocats de Granollers i que amb aquest acte de presentació i tast rep el suport de l'ICAB.


  • 24/02/2015 Grup de l'Advocacia Jove (GAJ Barcelona) › Oferta de la setmana GAJ ›
  Oferta especial per als agrupats del GAJ: Atlas Fisioterapia Oferta especial per als agrupats del GAJ: Atlas Fisioterapia

  El Carnet del GAJ permet gaudir de descomptes en el serveis d'Atlas Fisioterapia.


  • 24/02/2015 Grup de l'Advocacia Jove (GAJ Barcelona)
  SAVE THE DATE: Spring Conference de l’EYBA els dies 26-29 de març SAVE THE DATE: Spring Conference de l’EYBA els dies 26-29 de març

  Al GAJ Barcelona li complau informar-vos que els dies 26 a 29 de març tindrà lloc la Spring Conference de l’European Young Bar Association (EYBA). Com ja sabeu, el GAJ Barcelona té representativitat dintre de la Junta d’aquesta Associació Europea de Joves Advocats i té un clar objectiu d’apropar-la als seus joves agrupats.


  • 24/02/2015 Grup de l'Advocacia Jove (GAJ Barcelona)
  Decàleg de Drets Laborals i Professionals de l'Advocacia Jove Decàleg de Drets Laborals i Professionals de l'Advocacia Jove

  El GAJ Barcelona ha elaborat un 'Decàleg de drets laborals i professionals de l’advocacia jove' que recull una sèrie de drets que haurien de ser-li respectats a tot advocat jove. Adjuntem document en PDF.


  • 13/02/2015 Oferta de la setmana GAJ › Grup de l'Advocacia Jove (GAJ Barcelona) ›
  Oferta especial per als agrupats del GAJ: Can Cuyàs golf i pàdel Oferta especial per als agrupats del GAJ: Can Cuyàs golf i pàdel

  Es compromet a oferir un preu especial en els serveis de pàdel (lloguer de pista, classes particulars o abonaments de classes) i serveis de golf (green-fees de camp, cursos, abonaments i classes particulars) a tots els membres del Grup d'Advocats de Barcelona (GAJ) de l'Il·lustre Col·legi d'Advocats de Barcelona (ICAB) que s'acreditin en la recepció mitjançant el carnet identificatiu.


  • 11/02/2015 Grup de l'Advocacia Jove (GAJ Barcelona)
  Sobre l'aprovació dels Estatuts de l'ICAB i l'esmena del Grup d'Advocats Joves Sobre l'aprovació dels Estatuts de l'ICAB i l'esmena del Grup d'Advocats Joves

  El Grup d'Advocats Joves agraeix a tots els que, participant del procés estatutari, van votar en favor de l'esmena proposada pel GAJ consistent en garantir la seva existència i la seva activitat. Malgrat que no fou aprovada, el Comitè executiu del GAJ es compromet a seguir treballant al ritme i amb la qualitat amb què ho ha fet fins ara pels seus agrupats o millor, si les circumstàncies ho permeten.


  • 04/02/2015 Grup de l'Advocacia Jove (GAJ Barcelona)
  Resum de la trobada-col·loqui entre el GAJ Barcelona i la Conférence de París Resum de la trobada-col·loqui entre el GAJ Barcelona i la Conférence de París

  Divendres 30 de gener el GAJ Barcelona va rebre dos companys membres de la Conférence de París, el Grup d'Advocats Joves d'aquesta ciutat, representat per David Apelbaum i Clémence Witt.


  • 30/01/2015 Grup de l'Advocacia Jove (GAJ Barcelona)
  El Concurs d'Oratòria Amadeu Maristany 2015 ja té guanyadors El Concurs d'Oratòria Amadeu Maristany 2015 ja té guanyadors

  En el marc dels actes que el Grup d'Advocats Joves va organitzar per Sant Raimon, el 29 de gener es va celebrar al Pati de Columnes el Concurs d'Oratòria Amadeu Maristany 2015.


  • 28/01/2015 Grup de l'Advocacia Jove (GAJ Barcelona)
  Sopar-Festa del GAJ el 31 de gener Sopar-Festa del GAJ el 31 de gener

  En el marc dels actes de Sant Raimon de Penyafort 2015, el dissabte 31 de gener, a les 21.30 hores tindrà lloc el sopar que prepara el Grup d'Advocats Joves (GAJ), al Restaurant Elx.


  • 27/01/2015 Grup de l'Advocacia Jove (GAJ Barcelona)
  El GAJ et convida a la preestrena de la pel·lícula ‘Las ovejas no pierden el tren’ El GAJ et convida a la preestrena de la pel·lícula ‘Las ovejas no pierden el tren’

  ‘Las ovejas no pierden el tren’ és una comèdia protagonitzada per Inma Cuesta, Raúl Arévalo, Alberto San Juan, Candela Peña, Kiti Mánver i Irene Escolar que conta la història d’una parella que s’ha de mudar al camp a causa de la crisi. No et perdis la preestrena d’aquesta pel·lícula el dijous 29 de gener a Cinesa Diagonal Mar!