Aquesta pàgina requereix tenir activat el javascript per a funcionar correctament

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis mitjançant l'anàlisi dels seus hàbits de navegació, així com cookies de complement de xarxes socials. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Pot canviar la configuració o obtenir més informació aquí.

Tancar

Notícies

 • Resultats 351 a 375 de 640
  • 06/05/2013 Grup de l'Advocacia Jove (GAJ Barcelona)
  DOCUMENTACIÓ - Conferència GAJ sobre mètodes alternatius de resolució de conflictes: 'El meu primer arbitratge'

  El passat 2 de maig es va celebrar a l’Aula 59 de la seu col·legial una conferència sobre mètodes alternatius de resolució de conflictes organitzada pel Grup d’Advocats Joves (GAJ). La sessió va comptar amb la participació de l’advocat Luis Cordón com a ponent i de l’advocat de l’Estat en excedència Javier Zuloaga com a moderador. Adjuntem la documentació de la jornada.


  • 30/04/2013 Grup de l'Advocacia Jove (GAJ Barcelona)
  NOVA DATA: Torneig de pàdel GAJ el 12 de maig NOVA DATA: Torneig de pàdel GAJ el 12 de maig

  Si ets un aficionat al pàdel i agrupat del GAJ, ara tens l'oportunitat de participar al torneig de pàdel que organitza el Grup d’Advocats Joves per als seus agrupats. Dia: 12 de maig / Hora: De 08:45h / Lloc: Vall Parc Tennis / Adreça: Ctra. de l’Arrabassada, 107-127, 08035, Barcelona.


  • 30/04/2013 Grup de l'Advocacia Jove (GAJ Barcelona)
  Participa al BizBarcelona! Participa al BizBarcelona!

  Un any més, col·laborem amb BIZ BARCELONA macro esdeveniment de la iniciativa emprenedora i empresarial. Aquesta trobada té una llarga experiència i és, en molt bona part, el motor de pimes i autònoms que busquen i troben oportunitats de negoci, assessorament, finançament, inspiració i suport.


  • 30/04/2013 Grup de l'Advocacia Jove (GAJ Barcelona)
  Oferta GAJ per anar al teatre a veure l'obra 'Contra l’amor' Oferta GAJ per anar al teatre a veure l'obra 'Contra l’amor'

  El GAJ t’ofereix un descompte 2x1 per anar a veure l’obra 'Contra l’amor' d’Esteve Soler, dirigida per Carles Fernàndez Guia, que es presenta a la Sala Joan Brossa fins al dia 12 de maig. Per tal de beneficiar-se d’aquesta oferta només cal que digueu que sou membres del GAJ al comprar l’entrada a taquilla.


  • 29/04/2013 Grup de l'Advocacia Jove (GAJ Barcelona)
  DOCUMENTACIÓ - Conferència GAJ: 'Estan fora de perill els nostres estalvis?’ DOCUMENTACIÓ - Conferència GAJ: 'Estan fora de perill els nostres estalvis?’

  El passat 18 d’abril, el Grup d’Advocats Joves (GAJ) de l’ICAB va organitzar una conferència al Pati de Columnes de la seu col·legial a càrrec de l’economista Simón Pérez Golarons. Adjuntem la documentació de la sessió.


  • 29/04/2013 Grup de l'Advocacia Jove (GAJ Barcelona)
  Aquest és el relatwitt guanyador de la segona edició del concurs ‘Relatwitt GAJ’ Aquest és el relatwitt guanyador de la segona edició del concurs ‘Relatwitt GAJ’

  Moltes felicitats a la nostra companya Laura Arroyo Sanjosé i gràcies a la resta de participants!


  • 29/04/2013 Grup de l'Advocacia Jove (GAJ Barcelona)
  Jocs de taula a la Biblioteca de l’ICAB el 3 de maig Jocs de taula a la Biblioteca de l’ICAB el 3 de maig

  El proper divendres, dia 3 de maig, de 17 a 20 hores, el GAJ, juntament amb la Biblioteca de l’ICAB, organitza una jornada lúdica amb la intenció de posar en pràctica les capacitats de negociació, deducció, lògica, etc. dels joves advocats, en un ambient tan propici com és la històrica Biblioteca del nostre Col·legi.


  • 22/04/2013 Grup de l'Advocacia Jove (GAJ Barcelona)
  Edició 2013 del concurs ‘Relatwitt GAJ’ Edició 2013 del concurs ‘Relatwitt GAJ’

  Amb motiu de Sant Jordi, el Grup d'Advocats Joves convoca el concurs 'Relatwitt GAJ'. Aquest certamen pretén posar a prova les habilitats narratives i jurídiques dels joves advocats agrupats.


  • 18/04/2013 Grup de l'Advocacia Jove (GAJ Barcelona)
  Convocatòria d'eleccions del GAJ per al 17 de maig de 2013 Convocatòria d'eleccions del GAJ per al 17 de maig de 2013

  D'acord amb les previsions estatutàries i amb la decisió presa en la reunió del Comitè Executiu d’11 d’abril de 2013, mitjançant la present es convoca als membres del Grup d’Advocats Joves per a la celebració de les eleccions que tindran lloc amb la finalitat de renovar parcialment la composició del Comitè Executiu.


  • 09/04/2013 Grup de l'Advocacia Jove (GAJ Barcelona) › StopTaxes ›
  El GAJ Barcelona, en contra de les taxes judicials

  Des de que Alberto Ruiz-Gallardón prengué possessió del seu càrrec com a Ministre de Justícia, la seva principal preocupació ha estat l'agilització dels jutjats. Per tal d'evitar el col·lapse dels tribunals, va tenir una primera idea: la habilitació del mes d'agost en l'àmbit civil. Aquesta mesura, més que evitar la sobresaturació dels jutjats, hagués desembocat en el més absolut caos d'organització de les oficines judicials. Abandonà, però, aquest projecte, per començar-ne un altre: establir un sistema de taxes judicials per l'exercici de determinades accions judicials, projecte que culminà amb la Llei 10/2012, de 20 de novembre.


  • 08/04/2013 Grup de l'Advocacia Jove (GAJ Barcelona)
  DOCUMENTACIÓ - Curs Bàsic de Contractació Mercantil. Sessió III - 'La col·laboració empresarial per via del Joint Venture'

  El Grup d’Advocats Joves posa a disposició del seus agrupats la documentació de la tercera sessió del Curs Bàsic de Contractació Mercantil, dedicada a la Joint Venture, celebrada el passat 4 d’abril. El ponent de la conferència va ser l’advocat Alejandro Esteve de Miguel Anglada.


  • 04/04/2013 Grup de l'Advocacia Jove (GAJ Barcelona)
  Convocatòria d'assemblea general ordinària del GAJ Convocatòria d'assemblea general ordinària del GAJ

  De conformitat al que disposa l’article 16 dels Estatuts del Grup d’Advocats Joves de l’Il·lustre Col·legi d’Advocats de Barcelona, el Comitè Executiu en sessió del dia 14 de març de 2013, acordà la convocatòria de l’Assemblea General Ordinària pel dia 9 d’abril de 2013, a les 19.30 hores en primera convocatòria i a les 20.00 hores en segona convocatòria, amb el següent:


  • 04/04/2013 Grup de l'Advocacia Jove (GAJ Barcelona)
  DOCUMENTACIÓ - Conferència GAJ: 'Ja tinc la sentència (a favor o en contra). I ara què?'

  El passat 19 de març, el Grup d’Advocats Joves (GAJ) va organitzar la conferencia titulada ‘Ja tinc la sentencia (a favor o en contra). I ara què?’ amb l’advocat Albert Poch com a ponent. Ara, posa a disposició dels agrupats la documentació de la sessió.


  • 02/04/2013 Grup de l'Advocacia Jove (GAJ Barcelona)
  El GAJ torna al teatre: T'ho perdràs? El GAJ torna al teatre: T'ho perdràs?

  El Grup d'Advocats Joves de l'ICAB organitza una nova sortida conjunta al teatre. Serà el dia 4 d'abril a les 21 hores al Teatre Tantarantana per veure l'obra 'Si no ens paguen, no paguem!', de Darío Fo.


  • 26/03/2013 Grup de l'Advocacia Jove (GAJ Barcelona)
  Preu especial per als agrupats del GAJ que vulguin assistir al 7è European Jurists' Forum Preu especial per als agrupats del GAJ que vulguin assistir al 7è European Jurists' Forum

  L'Il·lustre Col·legi d'Advocats de Barcelona (ICAB), la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB) i l'Academy of European Law (ERA) organitzen la 7a edició del European Jurists' Forum 2013 (EJF), que tindrà lloc a Barcelona del 18 al 20 d'abril de 2013. Els membres del Grup d'Advocats Joves de l'ICAB poden inscriure's al certamen amb condicions preferents (2 x 1 sobre el preu de PROFESSIONALS*).


  • 25/03/2013 Grup de l'Advocacia Jove (GAJ Barcelona)
  DOCUMENTACIÓ - Curs Bàsic de Contractació Mercantil. Sessió II - 'El Dret del Consum. Les relacions entre consumidors i empreses'

  Ja podeu descarregar-vos el PDF de la presentació de la segona sessió del Curs Bàsic de Contractació Mercantil celebrada el passat 20 de març. La ponència, a càrrec de l’advocat Oriol Puig Bordas, va estar centrada en el Dret del Consum.


  • 25/03/2013 Grup de l'Advocacia Jove (GAJ Barcelona)
  DOCUMENTACIÓ - Conferència GAJ: 'El judici oral en el Procediment Abreujat'

  Els agrupats del GAJ poden consultar al web col·legial la documentació de la conferència ‘El judici oral en el Procediment Abreujat’que va tenir lloc el passat 14 de març amb l’advocada Laura Parés com a ponent.


  • 20/03/2013 Grup de l'Advocacia Jove (GAJ Barcelona)
  DOCUMENTACIÓ - Conferència GAJ: 'Ja tinc la sentència (a favor o en contra). I ara què?'

  El GAJ posa a disposició dels seus agrupats la documentació de la conferència titulada ‘Ja tinc la sentència (a favor o en contra). I ara què?’ que va tenir lloc el 19 de març a la seu col·legial amb l’advocat Albert Poch com a ponent.


  • 20/03/2013 Grup de l'Advocacia Jove (GAJ Barcelona)
  DOCUMENTACIÓ - Curs Bàsic de Contractació Mercantil. Sessió I - 'Contractes de Distribució: Agència i Distribució'

  El GAJ posa a disposició dels seus agrupats la documentació de la sessió I del Curs Bàsic de Contractació, dedicada als contractes de distribució, que va tenir lloc el 19 de març a la seu col·legial amb el ponent José Manuel Novo Seco, advocat.


  • 12/03/2013 Comissió d'Advocats de Responsabilitat Civil i Assegurances › Grup de l'Advocacia Jove (GAJ Barcelona) ›
  Preu especial per als agrupats del GAJ que vulguin assistir al Congrés de Responsabilitat Civil Preu especial per als agrupats del GAJ que vulguin assistir al Congrés de Responsabilitat Civil

  La Comissió d'Advocats de Responsabilitat Civil i Assegurances de l'Il·lustre Col·legi d'Advocats de Barcelona, organitzadora del XX Congrés de Responsabilitat Civil, a celebrar els dies 21 i 22 de març de 2013, ha acordat establir un preu reduït de 90 euros per a tots els membres del Grup d’Advocats Joves.


  • 12/03/2013 Grup de l'Advocacia Jove (GAJ Barcelona)
  Reunió trimestral de la CEAJ a Saragossa Reunió trimestral de la CEAJ a Saragossa

  Els dies 8 i 9 de març es va celebrar a Saragossa la reunió trimestral de la Confederació Espanyola d'Advocats Joves (CEAJ) en la qual es va debatre, àmpliament, sobre la nova llei de taxes i la repercussió de la mateixa en la nostra professió, en el nostre sistema judicial i en els drets dels ciutadans.


  • 21/02/2013 Grup de l'Advocacia Jove (GAJ Barcelona)
  El dia 15 de març, el GAJ té programada una nova sortida conjunta a L'Auditori de Barcelona per anar a veure el show de DEPARAMO El dia 15 de març, el GAJ té programada una nova sortida conjunta a L'Auditori de Barcelona per anar a veure el show de DEPARAMO

  Res ocorre quan creies ni on pensaves. Aquesta és la sensació que t'abordarà. Sorpresa, emoció i intensitat dintre d'un únic espectacle. Deparamo presenta un show fins a ara mai vist. Intens, enèrgic i sorprenent. Pop, rock, house, clàssica, HipHop, R&B, techno, trance. Tots els gèneres interpretats de tal manera que sigui el que sigui el gust musical, arribin al cor de tots els espectadors.


  • 15/02/2013 Sant Raimon de Penyafort 2013 › Grup de l'Advocacia Jove (GAJ Barcelona) ›
  Festa solidària GAJ: entrades a la venda fins al 15 de febrer Festa solidària GAJ: entrades a la venda fins al 15 de febrer

  Dia 16 de febrer de 2013, a les 21.30, al Suite 191. Carrer Aribau 191. Entrades a 30 € (inclou 5 € de donació a la Fundació Igansi de Gispert). El preu inclou: sopar, primera copa gratis, resta de copes a 6 €. Festa posterior al mateix local. Regals, sorpreses i espectacles!


  • 07/02/2013 Sant Raimon de Penyafort 2013 › Grup de l'Advocacia Jove (GAJ Barcelona) ›
  El 7 de febrer, Concurs d'Oratòria 'Amadeu Maristany' El 7 de febrer, Concurs d'Oratòria 'Amadeu Maristany'

  El Pati de Columnes acollirà el dijous 7 de febrer, a partir de les 19 hores, la celebració del Concurs d’Oratòria ‘Amadeu Maristany’. El certamen, organitzat pel Grup d’Advocats Joves, comptarà amb la presència d’un convidat especial.


  • 05/02/2013 Sant Raimon de Penyafort 2013 › Grup de l'Advocacia Jove (GAJ Barcelona) › Activitats Socials
  Torneig de Futbol Sala de Sant Raimon de Penyafort el 10 de febrer Torneig de Futbol Sala de Sant Raimon de Penyafort el 10 de febrer

  El diumenge 10 de febrer tindrà lloc a l'espai Promoesportive (Avgda. de la Gran Via de l'Hospitalet, km. 2,7) el Torneig de Futbol Sala de Sant Raimon de Penyafort 2013. ¡Anima't a participar amb el teu equip!